Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz watador600 #18949 üzenetére
Teljesen jó.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
watador600
senior tag
válasz Találtgyerek #18950 üzenetére
Nekem is az lenne a cél. Mostani 27-es beadta a kulcsot, visszaadták a zsét, de akkor már kipróbálnék valami újat.
Mellé egy 27-es pivotba menne, amikor munka van.Mi a pontos típus ha szabad megtudni?
Elég gyér a felhozatal most ahogy nézem a webshopokban, mikor a 27-est vettem kb egy éve akkor sokkal nagyobb volt a választék.
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
Találtgyerek
veterán
válasz watador600 #18952 üzenetére
Nekem ez az LG van. Még a monitoros topikban ajánlották. Nekem nagyon bevált. Esetleg később, majd egy 49-esre cserélem, de csak a szimulátorozás miatt.
06-3o/9759I39
-
őstag
válasz watador600 #18949 üzenetére
Szerintem jó. Nálam UWQHD+ 3840*1600 38”
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
watador600
senior tag
Köszi mindenkinek
38"-t néztem elsőnek én is, de sajnos az most bődületesen nagy a mostani helyemre.
Ez az LG elgondolkodtató.
-
IntelKiller7
veterán
EA Play előfizetőkek szeptember 24-ig jár a skin ingyen.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Találtgyerek
veterán
-
őstag
válasz Találtgyerek #18957 üzenetére
Már csak a roma mulatós hiányzik!
-
IntelKiller7
veterán
válasz Találtgyerek #18957 üzenetére
Komuves
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Találtgyerek
veterán
válasz IntelKiller7 #18959 üzenetére
Kés helyett kőműveskanállal lehet majd ölni.
Hublot: És a járművekben a Grofó szólna.06-3o/9759I39
-
őstag
válasz Találtgyerek #18960 üzenetére
"És a járművekben a Grofó szólna" Sírva röhögök!
Mai pp29 kör szerintem jelentettek milliószor.
-
watador600
senior tag
Másnál is rossz az EA Play most? Azt mostanra sikerült elérni, hogy lássuk egymást hogy online-ok vagyunk, de a játékban mindenkit offline-nak ír...
-
Krisz1000
tag
válasz IntelKiller7 #18150 üzenetére
köszönöm a promt válaszod, bocs h ilyen soká reagálok karácsonykor volt és offoltam a bf3-at annyira idegesítő kezelésű és kontraintuitív volt, meg az az összekendácsolt böngészős megoldás... nem értem h lehetett ez akkora durranás anno, ódákat zengtek róla. sok év 2142 után úgy éreztem, hogy minden ami ott kissé idegesítő volt a pályákon azt bf3-ra kimaxolták. pl (a pályákhoz) noobként alig lehet normális lőpozíciókat találni, ahol nem voltam kitéve oldal v hátbatámadásnak, a pályák felesleges komplexitása miatt meg szerintem hetekbe telt volna 1 pálya rendes megtanulása.
2 nap játék után egyetlen kill-t sikerült elérnem korábbi bf-ekben 1.5 felett volt a kd-m
ezt azóta sem értem -
-
Curtain
senior tag
válasz F_Zolee #18967 üzenetére
Szerintem is sokkal jobb volt a bf3/4 böngészős megoldása. Sokkal több információ, nem kellett elindítani a játékot hogy loadoutot változtass, battle report, na meg a jó kis embléma szerkesztés, szerver kereső, kedvenc szerverek, onnan kiválaszthattad hogy melyik bf-el akarsz játszani stb stb. A végén belerakták a 4-be is a játékon belüli szerver választást meg egyebeket de akkor is böngészőből indítottam.
[ Szerkesztve ]
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
@rglaaf
veterán
Most akkor kövi bf-ig semmi content nem jön már? Ok ezek a 2 heti skin farmolasokon kivül
PSN:BiZzare_0 ️
-
Topikgazda
-
@rglaaf
veterán
válasz FollowTheORI #18971 üzenetére
Okés addig kibírjuk
Egyébként azt az uj stadion mapot már nem rakják be a rotációba?
Jó kis close combat map volt azPSN:BiZzare_0 ️
-
őstag
Láttam egy magyar nevet legalább is (HUN) tagot enemy oldalon. Tőle előre is elnézést kérek. Szóval mai pp-29 kör. (enemy első nekem fura volt) sokáig középszerűen játszott de kb a játék felétől szuperhős lett.
ui: Bonusz: Nem tudtunk előrébb jutni mert kempingeztek. Gondoltam jöhet az XM370A[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
válasz Hublot #18976 üzenetére
Mit szoktál feltenni a PP-29-re?
Régebben én is szerettem, de utána nagyon megváltozott és parkoló pályára tettem.Jelenleg medic-ként a kis-szűk pályákon az AC9 -et használom.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
@rglaaf
veterán
válasz Találtgyerek #18981 üzenetére
Mostmár csak azt mondjátok meg miért adja jobban supressor-al?
Leveszem róla egyből nem olyan jóPSN:BiZzare_0 ️
-
@rglaaf
veterán
válasz Találtgyerek #18983 üzenetére
Jah én is arra gondoltam
LMG-be most a nálam a PKP-BP nagyon adja az se fogy ki, régen nem volt ilyen jó ez a fegyverPSN:BiZzare_0 ️
-
őstag
Mai nap tovább erőltetve a pp29
PP-29 mikor mögéjük kerülök (füstben) akkor ilyen "kombókat" tud.
AC-9 fegyverrel ez nem menne mert kill reload kill reload megy 0-24“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
őstag
válasz Találtgyerek #18987 üzenetére
Cserélgetem annak függvényében mennyi kepingező van a bozótban.
-
őstag
Végre kifogtam egy normális csapatot. Csapat első! Erre mondják, hogy "nehéz szülés volt".
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
A BF 3/4 nyomdokaiba fog lépni a következő játék a sorozatban, classok visszatérnek 64 fős szerókkal.
/s
-
bul07
nagyúr
válasz wjbhbdux #18990 üzenetére
Van pofája az mondani hogy a BF2042 nem volt bukás
Ha nem lenne a játékba Cross-play akkor már több mint egy éve csak délután este lehetne játszani mert nem jönne össze elég játékos hogy induljon a körMég így is gond a játékos hiány
Nemrég egy keddi napon délután háromkor nem volt annyi játékos hogy minkét oldalon meglegyen a 32fő, és még csomó Ai játékos is volt mindkét oldalon
[kép]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dtomka
veterán
Ez remek hír, remélem jó lesz
jackfrags elemzi
New Battlefield game was just revealed... (youtube.com) -
őstag
Ez a legjobb hír azoknak akik szeretik a Battleffieldet. Fejlesztők a bf 3-4-et tekintik referenciának.
https://hu.ign.com/battlefield-2025/98887/news/az-elso-hivatalos-kep-kisereteben-kiderult-par-izgalmas-reszlet-az-uj-battlefieldrol-ami-visszater-aui: követelem vissza az rZr tagokat.
FoS vezér ha olvasod! Lesz jó bf 3-4 utód akkor visszajönnek a régi játékosok szerinted? IRAM?? Követelem vissza a csatatérre Bolhást!! Jön a tél kell a bundája![ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Hajrá, remélem kapunk végre egy tényleg JÓ Battlefield játékot.
Pont itt lenne az ideje.
Az a baj, hogy az elmúlt években is nagy ígéretek voltak és a töredéke nem lett megvalósítva és ezért elég nagy rajongói bázist vesztettek. (szerintem)A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
őstag
Este értem haza két körre volt időm de meglepően jó volt. Jött két haver is Gábor, Pixi.
Találtgyereknek üzenném, hogy bár nyertük a kört de ez nem StrixGabeeee miatt volt.[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Megyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest