Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2042

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-12 18:49:38

LOGOUT.hu

Battlefield 2042

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18111) Hedon


Hedon
tag

Szépen hangzik egy csalók nélküli, tiszta játék, amiben tényleg a csapatmunka, a pályaismeret, az egyéni ügyesség, stratégiai és taktikai gondolkodás viszi előre a meccseket, de azért megvan ennek szennyes valóságnak is a varázsa.
Olyasmi ez talán, mint az anarchikus törekvések a létező hierarchikus világban. A felháborodásig eljutunk, elítéljük a szabálytalan előnyszerzést (aimbot, neoliberális törvényhozás, wallhach, diktatúrák) de megbékélünk a szabályos, a rendszer részeként élő lehetőségekkel (spotolgatás, lobbitevékenység, makrózgatás, monopóliumok, audiokapcsolat a csapatokon belül), és elfogadjuk az egyéb körülményeket, amelyek befolyásolják a dolgokat (ping, esélyegyenlőtlenség, vasak közti különbség, a társadalmi mobilizáció hiánya), de a lényeg, hogy sem a játék eredeti céljáért, sem a saját életünk, a jövőnk irányításáért képtelenek vagyunk összefogni. (Bár egyszer megtörtént valamelyik BF meccsen, hogy a Team csetben tett javaslatomra nem születtünk újra, és tényleg, néhány kivétellel mindenki kivárta, hogy a cheater megunja a dolgot és lelépjen.)
Így főleg csak magányos punkok küzdenek a csalók és a burzsoá elit ellen saját maguk szórakoztatására. És ennek van egy kis hangulata. Én kifejezetten keresem a cheatereket és élvezem a kihívást, hogy megnehezítsem a dolgukat. :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2042
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.