Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2042

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-12 18:49:38

LOGOUT.hu

Battlefield 2042

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16965) Dtomka válasza pandras83 (#16964) üzenetére


Dtomka
veterán

Ja nem, még tizenévesen töltöttem le valami progit single játékokhoz már nem tudom mi volt a neve. De azt is csak párszor használtam, akkor nem volt youtube walkt.. a játékokhoz. Aztán rátaláltam az online fps játék világára :)
Azért BF4 ben volt a sok aimbotos annyira felídegesített, hogy mérgemből mondtam bátyámnak, hogy leszedek vmi progit én is a ... ellen. Aztán pár perc múlva már eszem ágában sem volt. Az nekem nem lenne élmény, magamat csapnám be elsőnek és először. És milyen ember lennék? Az én lelkiismeretem fontosabb mindennél, minden téren. :)
Igazad van amiket írtál. Illetve a felelősség, a neveltetés és az igény mely sokat változott. A minap olvastam 1 cikket, hogy a z generáció hát nem igazán szeret dolgozni és nem is szeretik őket alkalmazni. Mi lesz később? Ha már az oktatás is romokban... Pedig a suliból sok mindent lehet tanulni... fegyelmet és tiszteletet. Mely nem igazán jellemző a mai fiatalokra. (tisztelet a kivételnek) És ha nem mai fiatal (tizenéves) az illető és úgy csal, akkor az aljas és szánalmas.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2042
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.