Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Aktív témák
-
ZGO
tag
Tutiságosan zajlik az akció, bejövős lesz ez a BF4. De azért várom a multis bemutatót is, ami engem jobban érdekel :-)
-
ZGO
tag
válasz
EneMy84 #40720 üzenetére
Így van, a vinyó miatt van, hogy több percbe is beletelik mire bedob a sűrűbe!
Én csak 3giga rammal vagyok kezdetek óta. DE decemberben a vinyó mellé betársítottam egy ssd-t, és a legtöbbet használt programokat rápakoltam, többek közt a BF3-at is.
Hát, mondanom sem kell, 15-20 sec maximum míg beenged a darálóba.
Szinte összehasonlíthatatlan... -
ZGO
tag
válasz
odorgg #36556 üzenetére
Amikor csak tudtam próbáltam helit + jet-et irányítani, elég sokféle beállítással.
Egyenlőre csak levegőben repkedést tudok produkálni, de precízebb manővereket egyenlőre nem. Szerintem még rengeteg gyakorlás kell még nekünk
Igaz csak alkalmanként van időm játszani, de nekem még ez is nagy előrelépés, hogy nem zuhanással kezdek felszállás után
Valószínű hogy egérbeállítást kell finomhangolnom későbbiek során.Beállítás mentésről még nem hallottam, de hátha van itt nagy szaki aki tud segíteni.
De van egy megoldás, kezdetleges, de ne kövezzetek meg(Print screen, és nyomtasd ki, majd tedd a dobozába)
Így akármikor előveszed, meglesz, hogy mit miképpen állíts be.Jó játékot továbbra is
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest