Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
Bjørgersson #48143 üzenetére
A legfrissebb driverekkel AMD-n jobban fut a BF3!
-
daveoff
veterán
válasz
keszegduda #38337 üzenetére
CPU kihasználtságot néztél? szerintem azért nem ártana a cpu-t tuningolni!
Grafikát állítsd feljebb! -
daveoff
veterán
Ezmiez
-
daveoff
veterán
Én is a pörgős játékot szeretem...
Sok-sok év COD után most kezdtem el a BF3-at, úgyhogy még szoknom kell...
Te mennyi fps-el játszol, 100+ fps-nek van értelme? Megpróbálom ezeket a beállításokat, amit mondtál, aztán meglátom hogy adja. Majd néha csapathatnánk együtt, ha van kedved.
(#37195) Gabás:DELL U2312HM 1920x1080 60Hz
-
daveoff
veterán
Szia Winne!
Azt szeretném kérdezni tőled, hogy Te milyen grafikai beállításokkal játszol? Konfigod alapján gondolom minden ultrán....Én FHD-ban mindent max-ra állítva játszom(ULTRA beállítás,FOV max, BLUR max), így nem szenvedek semmiféle hátrányt játszhatóság szempontjából a sok effekt miatt? Természetesen a kellő fps-em meg van ~70-100 között mozog, fraps-el mérve átlag 80fps..
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Vadiúj SSD-k!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest