Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
Ismét szembesültem a ténnyel, hogy a double xp egyszerűen elveszi az emberek eszét és mindenféle szégyenérzetüket azzal kapcsolatban, hogy hogy is szerzik a pontjaikat a játékban. Ismét bannoltak (nem, nem kickeltek) egy szerverről csak azért mert játszani szerettem volna és csatlakoztam. Persze utána már láttam, hogy egy klán tagjai voltak kizárólag a szerveren és az összes faszszopónak százmillió pontja volt. Biztos elégedetten hajtják majd álomra a fejüket a spermafoltos párnáikon, hogy milyen frankó játékosok is ők. Emlékszem a múltkori dxp-kor még vették a fáradságot, hogy mindenféle szánalmas kifogást írjanak, hogy miért is rúgtak ki (a kedvencem volt a sorry clan training, hehe érdekes módon az összes gyöktörzsre akkor jött rá a gyakorolhatnék), de most már csak egy ban jár annak aki bele meri ütni az orrát a klán tagok szemérmetlen és gusztustalan statpaddolásába.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest