- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Neked is azt tudom javasolni, hogy gyere a rendes gitáros topicba, az relative pörög, de legalábbis rendszeresen nézzük, és végülis a basszgitár is gitár
-
BemAnyó
senior tag
Úgy látszik nem, de amúgysem találtam máshól se használható basszeros fórumot, úgyhogy ide is bedobom hátha valaki megszán egy comment -tel
Ahhoj Mindenk!
Pár év kihagyás után 2hónapja újra kezdem bőgőzni, amimhez beszereztem a Peavy Grind 5 húros (anno Washburn T25 volt emg vel), nem bántanám a hangszert nem rossz, de nekem nem igazán jön be se a hangja se a nyaka, pedig most egészen pöpecűl be van lőve. Egy Ibanez sr505 öt néztem ki utódnak, kipróbáltam és nagyon beleszerettem, bár olvastam hogy az elektronika összerakásánál lehetnek gondot (Made in Korea), de ezen még akadok fel. Ha van valakinek bármi véleménye pro/kontra, vagy tudna ajánlani valamit amit még érdemes lehetne megnézzek ebben az árkatban az írjon plz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Delta Force (2024)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest