- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maark
csendes tag
válasz
antikomcsi #6 üzenetére
Ha aszinkron üzemben nem ment 210MHz FSB-vel a proci, akkor gyorsabb ramok mellett miért menne? Azért állítottam a RAMokat 80%-os FSB-re, hogy lássam a mag megy-e, de nem!
Egy DVD-t így is majdnem 4 óra alatt nyomok át egy CD-re, gondoltam lerövidítem az időt...
Meg köszönhetően Zalman barátainknak most (nem full terhelésen) 28°C-os a proci. Hadd melegedjen egy kis többletórajelért...
[Szerkesztve] -
Maark
csendes tag
válasz
antikomcsi #6 üzenetére
Na erre volt szükségem, meg hogy hogyan tudom mobil bartonná átvarázsolni a procimat! Azt olvastam úgy már ugrik a lock!
-
Maark
csendes tag
válasz
antikomcsi #2 üzenetére
Ez gáz!
Írtam az előbb is, 210MHz-nél is lefagy a proci! A RAM-ot az FSB 80%-ára állítottam, így mehetnék 250-ig a procival, míg a RAM maradna max 200MHz-n.
A szorzólockot kellene valahogy megszüntetni! Na, de hogy?
Igazából nem akarom nagyon piszkálni a RAM-okat, mert ez tényleg a max, amiket tud hozni! Egy 12-13-14*200MHz-ről álmodok!
Hogy lehetne?
Átnevezem az L6-os sszeköttetéssel mobil Athlonra, és úgy?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest