Aktív témák

• rATdrAgOn
    senior tag

Hejho!

Tisztelt Esmein, ZCoyote, G4bo, aurum, shtml es a tobbiek! :)

Namost, nem vagyok igenytelen, nincs sok dellam, hanem az a munkam, hogy vasakat uzemeltetek (nem 1-2, nem is nehany 10 darabot). Tapasztalataim alapjan a processzor halala miatt igen keves gep szokott tonkre menni (hozzateszem, a huzas egyiknel sem jatszik). Ezert irtam azt amit irtam. :)
    Raadasul szamomra a szamitastechnika mar regen nem hobbi, kulonosen a mai ertelemben vett ''szamitastechnika'' ami egyenerteku az intel x86 kompatibilis tobbGhz-en futkoraszo ultrahatekonytalan architekturakkal. :DDD
    Ha meg nektek faj, hogy en kopok arra az eszkozre amit _KENYTELEN_ vagyok hasznalni, az igy ok, de ez a topik volt az a szint ahol betelt a pohar (ui, eloben is sokszor jonnek nekem ilyen kerdesekkel, en meg mindig azt szoktam mondani, hogy ez most miert zavar? Mukodik? Amig van ra gari addig nem is lesz baj vele :DDD). A processzor gyartastechnologiajatol a hoterheles hatasara bekovetkezo oregedes merteke pedig abszolute nem szamit, mert mire baja lenne a magnak -uzemszeru mukodtetes eseten, tehat a maximalis maghomerseklet kornyeken - addigra az egesz szemetkupacot mar regen bezuzzak... teccikerteni?! ;]

Aktív témák

Hirdetés