Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Dancsi
csendes tag
válasz
J.Dancsi
üzenetére
Előzmények:
Május 5 körül rendeltem egy taranis qx7-et. Vártam, hogy megérkezzen, de semmi. Tracking nem mozdult már egy ideje, így írtam a posta ügyfélszolgálatnak, hogy nézzenek utána. Azt a választ kaptam, hogy "címadatok nélkül érkezett, visszaküldve a feladónak".
Írtam a banggoodnak, hogy nem érkezett meg a rendelésem, vissza lett küldve a címadatok hiánya miatt, és kértem, hogy küldjék újra a terméket, mivel szükségem van rá, és 1870 pontot elhasználtam rá.
Néhány levelezés után ott tartunk, hogy a termék nincs készleten, ezért kérik, hogy nyomjak refundot. Abba még bele is mennék, viszont a pontokat nem akarják visszaadni.
Ez így elég nagy lehúzás lenne. Mit tanácsoltok, hogy tudnék ebből a legjobban kijönni? -
válasz
J.Dancsi
üzenetére
A vámon szöveg még nem biztos, hogy vámeljárás.
26.05.2017 09:42 Vámon Hubuda után lenne adatbekérés és egyéb szövegek.Javaslom, hogy a Posta telefonos ügyfélszolgálatánál kérdezz rá, hogy ők mit látnak. A belső nyomkövetés elméletileg pontosabb, mit az amit mi látunk.
Csak akkor küldj bármit, ha ténylegesen vámeljárás alá vonják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/