- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuhi17
csendes tag
válasz
Voice24 #22523 üzenetére
Ne aggódj, nyugodj meg, a csomagod időben meg fog érkezni, semmi ok a pánikra.
Ha menet közben elveszne, vagy valaki lenyúlná, akkor a Banggood vissza adja a pénzed pár hónapon belül.
Ha valami nagyon nagyon azonnal kellő dolgot rendeltél, akkor jobban rendeld meg itthon, vagy menny le érte személyesen, ahogyan én is szoktam tenni.
Hazai rendelésemre azt írták hogy van raktáron, és két hétig vártam hogy megkapjam 5 nap volt a szállítási idő a postával...Régóta ez az első rendelésem Banggood-ról, eddig Ali meg
TEMUvolt.
A temut nem nagyon ajánlom, mert függőséget okoz, és a termékek fele valóban hulladék. ritkán lehet jól kijönni belőleNekem is van most egy nagyon sürgető rendelésem, naponta vagy 60x nézem meg hogy megmozdult már?!, de még csak most hagyja majd el nekem is a raktárat, ha elhagyja
Csak annyit tehetek, hogy itt megkérdezem azt, hogy mostanában a csomagok szoktak-e késni? Mert ugye figyelembe kell venni nagyon sok mindent, a szállítási idővel kapcsolatban.
Ha jól láttam most is van egy rakat akció ami megdobja a forgalmat, és ez miatt lehetnek késések.
Még ha a Banggood-nak írnál be hogy Küldjétek már a csomagomat, mit szroztok?!? se érnél el vele semmit sajnos.Ali meg nem jobb mint a többi, szerintem szinte egy útvonalon szállítanak. Volt amelyik késett 2 hetet a saccolthoz képeset, és volt amelyik 4 hétig az elhagyta a warehause-t állapotban volt és egyszer csak jött az értesítést az EO-tól. Az ő rendszerül is csak aznap jelzett nekem...
Jah mellékesen nézd meg a nyomonkövetésedet:
17 Sze 202406:38Csomagját sikeresen átvettük kiszállításra. HU DEPOT BudapestNekem még semmi 3772237600
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjelent a OnePlus 13T
- Autós topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest