- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Tulajdonképpen gyerekkoromban kezdtem számítástechnikával foglalkozni, így még C64-en nem voltak ilyen gondjaim. Aztán 94-ben, életem első találkozásakor egy vírussal már elgondolkodtam rajta...
De a válaszaidat köszönöm. A vége úgyis az lett, hogy lett egy plusz vinyóm, amin tárolhatom a másolatot.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Saltwater #551 üzenetére
Okés, már meg lett oldva, csak valamit te nem értesz...
Tönkrement a 2 Terás. Lementem az adatokat, node hova??? Kézenfekvő, mivel nincs összesen 2 Tb-nyi helyem, ahova, szétdarabolva, de lementhetném. Emiatt kell vennem egy 2 terás vinyót. ARRA átmásolok mindent, majd a rosszat" gariztatom.
Nos, akkor most ugyanúgy állok, ahogyan indultam. DE... amikor kapok az elküldött helyett egy másik viyót, akkor az "felesleges" lesz.
Így értettem tehát.
Egyébként ez történt. Vettem egyet, lementettem az adatokat, a rosszat meg éppen gariztatom.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Saltwater #549 üzenetére
Igen, ez tényleg érdekes. A másik gépemben van két darab 640-es Samu F1-es vinyó, darabja 1900 napot ment eddig. Az egyik 100/100-as, a másik 97/100-as (már évek óta).
"Ebben" volt 318 nap és lement a kondi 22%-ra. Nem is értettem.
Az meg megint érthetetlen, hogy vegyek egy 2 Terás vinyót, arra mentsem az adatokat, majd gariztassam a 22%-ost. Aztána végén van egy felesleges 2 Terásom...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Saltwater #547 üzenetére
Köszönöm a választ. Az a gond, hogy 2 Tb-os vinyóról azért nem túl könnyű biztonsági másolatot készíteni. Ahhoz kellene még egy két Tb-os vinyó legalább...
Szerencsére akitől vettem elvitte gariztatni, így nem lesz gond!
Azért akkor is furcsállom, hogy fél év alatt leromlott 100%-ról 22%-ra egy egy éves vinyó kondíciója. A HdTune nevű progi egyetlen egy piros pettyet talált rajta, a Seatools szerint meg minden kifogástalan...
-
Vertigo18
addikt
Én is kérnék segítséget... Semmi gondom a vinyómmal, de elindítottam a HdSentinelt. Amikor utoljára, kb. egy hónapja elindítottam, minden 100/100-as volt. Ma az egy éve munkálkodó 2 Tb-os Seagate-emre azt írta, hogy a kondíciója 22%-os... Mert?
Azóta ráküldtem a Seatoolst, minden teszt rendesen lefutott, nem talált hibát. Ráeresztettem a HdTune-t is, ott sem talált "Damaged" szektort... Nem értem az egészet, viszont tárolóhely ez nekem, olyan dolgokkal, amik nagyon fontosak. Törődjek a HdSentinel jelzésével, vagy kamu?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest