Hirdetés
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
válasz
King Unique #296 üzenetére
Szia, meg tudnád mondani, hogy ezt a felület tesztelést kb: mennyi ideig csinálná a HDD sentinel (vagy más) egy 2TB-os, telepakolt vinyó esetében? Ha több óráig (fél napig, stb) tartana, akkor lehet, inkább más megoldást találok ki. Pl: ha manuálisan (kisebb dózisokban, napokra lebontva) áthelyezek mindent, ami a HDD-n van egy másik vinyóra, ill. cserélgetem a file-okat a HDD-k között (ezt folyamatosan csinálom mindig), akkor, ha van máshol is gyenge/hibás szektor, akkor azt a HDD sentinel biztos "észreveszi", ahogyan ennél is történt (gondolom?!)
-
Memora
senior tag
válasz
Kikerestem a felület teszt-et, de a sentinel azt mondja, hogy "nem sikerült zárolni a meghajtót kizárólagos használatra, teszt futtatása nem ajánlott"
Na jó, majd holnap kikapcsolok minden programot, ami esetleg hozzányúlhat... -
Memora
senior tag
válasz
Én egyenlőre nem csináltam vele semmit, a sentinel a főablakban ír ki egy ilyen szöveget:
"A lemez felületén található 1 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Nincs szükség beavatkozásra.."
A felület tesztre akkor majd rákeresek a topic-ban.
Viszont biztos hogy nem fogom egyik programmal sem órákig, napokig (?!) pörgetni a HDD-t, hogy megjavítsam azt az egy gyenge szektort, kockáztatva, hogy tönkremenjen az egész vinyó, vagy csökkenjen a még hátralévő élettartama.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest