- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
válasz
King Unique #302 üzenetére
Köszi az info-t, ezt majd kipróbálom azért a HDD sentinel-ben. Az adatokat meg akkor inkább hagyom, úgy ahogy vannak (egyébként csak néha törlök le róla ezt-azt, és a helyére mást teszek), biztos növeli az élettartamát a vinyónak az is, ha csak olvasok róla.
Lehet, hogy ezt nem ide kéne írnom, de még egy kérdésem lenne HDD sentinellel kapcsolatban: mennyire megbízhatóan vezeti a naplót az egyes merevlemezekről a program? Eddig 2x, 2 SATA2 csatlakozóval volt problémám, elkezdtek a rádugott vinyók és a gép közötti adatkapcsolatban hibák generálódni (kb: 5-600). Azóta kicseréltem 1 SATA kábelt, ill. a másikat másik aljzatba dugtam. Nekem gyanús, hogy nem az aljzatok kezdenek e elromlani. A HDD sentinel azóta nem mutatott új hibát, a napló rész üres (de az adatkapcsolati hibákat egyébként sem írta be
).
Első generációs Sandy bridge lapom van, B3 steppinges, tehát már javított elvileg, de gyanúsan ugyanazok a hibák kezdtek előjönni, mint a széria-hibás lapoknál.
Mivel tudnám megbízhatóan figyeltetni az adatátvitelt? Biztos, hogy a sentinel is kijelzi, ha ismét ilyen probléma lesz? Pont a gyenge szektoros HDD-van most az egyik kérdéses aljzatba dugva, így a sentinel főmenüjében már ott díszeleg a gyenge szektoros info, így az esetleges új, adatátviteli problémákat már csak a naplóba tudja írni, ha egyáltalán kiírja, mert a másik, adatátvitel hibás vinyónál a naplóba sajnos ezt valamiért nem írta be...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Ingatlanos topic!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Peugeot, Citroën topik
- Hibás Xbox 360 házilagos javítása ilyen-olyan módszerekkel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest