- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
guest
veterán
eloszor: nem biztos, hogy jo errol nevvel beszelni azt hiszem nem veletlen a sok guest...
masodszor:Ha a tanar azt mondja ugorj a kutba......
Oszinten szerinted egy targyalason (remelem nem kell menned soha) a birosag el fogja fogadni ezt vedo beszednek?
Ha a tanar nem tudja megoldani tessek feljebb menni es osszefogni masokkal. Ne mondd, hogy egyedul te gondolkozol el ezen az egyetemen mert az nagy gaz lenne. Te uttoro lehetsz ebben mert megerted a problemat es latod, hogy kene tenni valmit. Esetleg lehet, hogy anno alairtal vmi papirt miszerint az egyetem nem allja a software-kat? Igen? nos akkor meg nincs mit tenni sajnos (de remelhetoleg nem igy van). Azert mert sok ember nem tudja megoldani azt, hogy eljusson egyetemre meg nem kezd el lopni. Az oktatas draga es az egyetem ma mar a luxus kategoriaba tartozik sajnos. Olyan ez mint a plazma teve. Jelentkezzen akinek van.... nem hiszem, hogy sok embernek lenne es megsem mennek el lopni egyet. Ha majd vegzel es esetleg fejlesztesz valami softwaret evekig neked is tuti hogy jol fog esni amikor masok lemasoljak mert nincs penzuk......
Addig kell utni a vezetoseget mig nem tortenik valami csak arc kell hozza es ki kell allni magadert. Addig jo felnotnek lenni amig vegre lehet sajat autod,vezethesz,vehetsz sort, meg elmehetsz diszkoba de amikor jon az ''arnyoldal'' akkor mar nem is olyan jo. Nem hiszem, hogy barki szivesen fizet adot, lakbert, tel szamlat stb. A johoz mindig tartozik rossz is. Nem papolok tovabb mert szerintem mindenki igy van ezzel es nagyon sokan igy is gondoljak csak nem merik kimondani.
Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest