Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
methandi
tag
üdv! normális egy 3870nek, asus ref hűtővel 30%os venti mellett az idle 60fok?
Arany felvásárlás, értékesítés..info PM, telefon. Hardver felvásárlás nyomott áron, azonnapi kp Pesten.
-
methandi
tag
válasz hekkerman #332 üzenetére
a HDMI kábel verzió stimmel? a másik, miután 2 nvidia kariról beszélünk, nem tudom, hogy le lett-e gyomlálva a kártyacsere után driver?! ha nem akkor uninstal, driver cleaneres törlés, reboot, install. Nem hiszem h ez vga hiba lenne...
szerk: bár ehhez a felbontáshoz bőven elégnek kéne lennie az 1.0nak...:S lehet, hogy nem támogatja a kábel a tv szabványát...olvass utána gyártó oldalon, kézikönyvben.
aszem 1.0 861
1.2 EIA/CEA 861-B
1.3 CEA-861-D[ Szerkesztve ]
Arany felvásárlás, értékesítés..info PM, telefon. Hardver felvásárlás nyomott áron, azonnapi kp Pesten.
-
methandi
tag
értem, vmi hűtő tipp amit rárakhatnék? a karival teljesítményben jelenleg megvok elégedve, a másikban 4890van...az persze sokkal jobb de ez sem rossz....vmivel le kell fagyasztani és nem nitro és nem víz lesz..marad a jó öreg még ingyen kapható levegő
-
methandi
tag
[link] amikor éppen megy a darab inditsd el...ha behal...akkor az tré, nézd meg hány foknál hal meg, csak terhelés alatt szokott meghalni? (ha már leírtad sry, fáradt vok ) ha pedig továbbra is fennáll nem melegszik minden ok biosban, gyári órajel stb..nézd meg egy másik gépben is a stress testel amit linkeltem ha szar...akkor dead:S
-
methandi
tag
hát a 75fok nem kevés bár elmegy... meleg van, és amint mondtad nem szellőzik jól a házad...ha teheted mindenféleképpen próbálj meg vmiféle szélcsatornát létrehozni a gépházban(elől szív, hátul fúj pl..) az 500as chieftecen ha jól emlékszem alul is van venti, szóval az beszívja azt a hőt amit a cpu cooler "leszív" a cpuról, és hátul kidobja a kisebbik venti..előre kéne egy venti ha a házad lehetővé teszi...meg a vga fölé a "lyukacsos részhez" ill az oldal lapra ha lehet, fújja a vga-t. nem utolsó rárakni vmi értelmesebb hűtőt mint a gyári, bár nem néz ki rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
methandi
tag
ez nem megoldás amit a srác csinált vele..., ha becsíkoz a biosnál az nem az igai ez már biztos, ha nem meleg akkor nincs tippem...lehet szimplán meghalt:S másik lapban még megnézném, aztán ha nem akkor off..:S
-
-
methandi
tag
válasz arrrgggh #365 üzenetére
ne szedd le, gari vesztéssel jár. ha a venti csapágyas akkor kézzel mozgatva "kotyog" v szorul, de ez nemventi hiba lesz..lehet meghalt a vezérlője. ahogy írták, a bios "akaratát" írja ki az everest.
-
methandi
tag
szerintem miután van rajta HDMI,DVI,DSUB így vinnie kéne a 3monitort...
ui.: Hangstúdióhoz bőven elég az 5770.
amúgy a matrox-ék gyárotanak ilyen sok monitoros kártyákat..
[ Szerkesztve ]
-
methandi
tag
-
methandi
tag
válasz emerico2004 #381 üzenetére
ha nálad lefutott a vantage, ami ahogy mondod nem megy 1gpu-val 16000pontra...akkor nem a kariban van a hiba..ha esetleg tudsz nézd meg másik op-rendszeren, lehet el van szemetelődve stb...régebbi catalist?
hozzáteszem azén 3870em amit tőled vettem hibátlan.
DX rendben van?
MS visual cuccosok?[ Szerkesztve ]
-
methandi
tag
válasz Mika1227 #387 üzenetére
hát én személy szerint nem engedném a kártyámat soha tartós 80fok fölé...hallotam már olyan, hogy 110fokon sem halt meg egy kari...szerintem nem árt rá egy jó hűtés..ahogy a procin sem hagyunk gyári hűtőt ha izzasztjuk.
-
methandi
tag
ha a lap jó akkor nem azért van. táp??
szerk. látom "siftek"... 12v-ot megkapja? a csipogások tényleg jól jönnek.. memória nélkül indít, memória vissza...cmos reset..a szokásos játékok?
[ Szerkesztve ]
-
methandi
tag
a proci nagyonszámít, igaza van gabo-nak. az viszont nem normális h ablak húzásra laggol...tudjuk be a winnek, mivel ez alapjába véve nem rossz eredmény..
az inkább tartom érdekesnek, hogy az 5770 ugyanazt tudja, mitn a netezps gépembe a 3870 húzva..
[ Szerkesztve ]
-
methandi
tag
válasz RootRulez #425 üzenetére
ugyanilyet adtam el kb 1.5hete, csak az 1gb ddr3 volt, annyin kéne mennie mint amit a honlap ír...a fura az, hogy a gpu-d is gyorsabb meg a mem is...ne szomorkodj ha stabil
biostar lap...no komment...nekem egy gigába volt és simán elfértünk egymás mellett..
nem értem h minek olyan közel az a két sima pci...
[ Szerkesztve ]
-
methandi
tag
szerintetek 3870re asus dualslotos milyen hűtőt rakjak?
-
methandi
tag
válasz Gabo0905 #533 üzenetére
ezt 3x kellett, hogy elolvassam..mire nagyjából értem....mármint a szöveget...a technikai háttérrel, sajnos kevésbé értek egyet.
a core2duo proci amit a kolléga linkelt több ízben jobb mint a régi DC-k, úgy, hogy jelenleg is a netezős gépben egy 840d-van(ez maradt nálam..), nagyon sokat fogyaszt és melegszik...
[ Szerkesztve ]
-
methandi
tag
válasz Gabo0905 #523 üzenetére
"én most adtam el egy hd2900xt videokártyát 512bit-jével és ugyan úgy haverom gépebe a 3870 helyére raktuk be és több fps volt vele mint a 3870-el...."
ez aztán teszt..
[ Szerkesztve ]
-
methandi
tag
válasz douggutaby #553 üzenetére
a win-t semmi nem menti meg UBUNTU!!
-
methandi
tag
válasz csonti07 #569 üzenetére
alulfeszelni, ilyenkor az órajeleket csökkenteni. bár nem tudom ez atinál, hogy is müxik de...adnak itt felvilágosítás...csak várj picit
(#567) persil
bios moddal amint írták orvosolható, nem tűnik túl jónak ez a hűtés...pedig ígéretes a réz cuccos...(már ha az van amit a kolléga linkelt...de én is kerestem és nagy a valószínűsége, hogy ilyen.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mozilla Firefox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest