Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abrion
senior tag
Hali
Csak megtaláltam a topikot
Na szóval van egy 4 magos gépem win 7 el megy, a vgam meg 1 HD 3850 Ultimate, és rászeretném varázsolni a windowst a dvd felvevőmre svideon keresztül, de nem tudom kiterjeszteni az asztalt, csak cserélni segítsetek!
-
Abrion
senior tag
Megoldódót a problémám, csak egy másik csatiba kellett a monitort csatolnom és máris kitudtam terjeszteni a képernyőt a DVD felvevőre. azért kösz a helpet...
Kaptok még1 kérdést de ere azonnali választ várok
Sapphire HD 3850 Ultimate van, és azt olvastam hogy kivezet High Def audiót, mi kell ehhez?
gondolom nem elég egy DVI to HDMI-s kábel -
Abrion
senior tag
rossz helyre írtam vagy senki nem ért ennyire a szabványos csatlakozok használatához? mert ere a kérdésre 1 nvidias is tudná a választ, mivel szabvány csatlakozója van minden fajta kártyának.
-
Abrion
senior tag
Hali
Szóval, ezt a muzeális darabot használom már rég óta
Sapphire HD 3850 kb 1 éve szét szedtem hogy kitakarítsam és pár borda fogó akkor eltört adjatok tanácsot hogy tudnám megoldani a hiányzó műanyag fogó helyettesítését, néha felkúszik a melegség 70 celsiusra, a pcm csipog ilyenkora VGA csak borba van, nincs ventilátor, az egész egy nagy borda
[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
Hali
Mi a legolcsóbb de jó kb 1-2GB Ramos VGA aminek gyárilag paszive hűtése van?
[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
lene még1 vga kérdés
Oké szóval, tételezzük fel van ez az alaplap Asus P8Z68-V ha jól látom 2.0 v pci-e van, ere gondolom nem lehet rárakni ezt a VGAt? Ati Radeon RX 470 -
Abrion
senior tag
Olyankor mi a helyzet ha van egy monitorom amin AMD FreeSync támogatás van de a videó kártya nvidiás?
-
Abrion
senior tag
Ok szóval, Sapphire HD 3850 Ultimate van a gépemben, és Win 10 64 Bit fut
amióta ezt a windowst használom, a CCC beállítás nem akar elindulni "A Catalyst Control Center nem indítható el, A Catalyst Control Center alkalmazással jelenleg nem konfigurálhat beállítást"
Ezt az üzenetet kapom
kiváncsi vagyok van e mód a javításra -
Abrion
senior tag
-
Abrion
senior tag
két kérdés
Az első ezzel a Videoval kapcsolatos szerintetek ez eljut hozzánk is?A második kérdés, lesz olyan Nvidia 4k új vga ami kb a 6600 xt körül van árban de jobb teljesítménnyel?
[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
Anno amikor még a kártyámhoz volt driver, mindig a gyártó driverét telepítettem, mármint a saphire oldalon lévőt.
Holnap jön az új kártya rx 6600 xt ti mit javasoltok? gyártó vagy AMD weboldalon lévő driver?Anno én nagy benchmarkos voltál és megnéztem az összes létező driverel és úgy vettem észre, a gyártó weblapon lévő driver jobb fps adott. de ez úgy kb 5 éve volt vagy kicsit több, ti mit javasoltok?
Még egy kérdés, DDU kapcsolatban, jelenleg egy Sapphire 3850 Ultimate használok, aminek a driverét a windows 10 telepítette, igen ere a kártyára nincs hivatalos windows 10 driver, szóval hát ja, képes lesz a DDU így is törölni mindent? ill kell nekem DDU használnom? hisz ATI mindkettő
[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
válasz Abrion #82369 üzenetére
Vicces kérdések voltak rájöttem hogy a gyártok már nem csinálnak drivers érdekes, na mindegy, régen a gyártok csináltak na mindegy, a DDUt meg megcsináltam, a biztonság kedvéért, jobb ha törlődik minden driver a windows 10röl.
Meglepő módon az új kártya kisebb hosszában mint a régi Sapphire HD 3850 Ultimate D
Tudom nem a méret számít hanem a gyorsasága -
Abrion
senior tag
Ez normális?
Egy új Sap RX 6600 XT van, és kb 50c hője van játékban, és nem megy a ventije, ha ez normális, akkor hány fokon indul be a venti? Trixxben néztem hogy jó e a ventilátor, és ok irt, és halottam a venti felpörgött. -
Abrion
senior tag
válasz #82860288 #82572 üzenetére
megnéztem a driverben a teljesítménynél 0 RPM ír De mondom a TRIXXben ahol biosba rögzit dolgokat, például ne legyen RGB effect, ott tudok Fan Health Check és ha elindítom, akkor felpörög
de tudod mit valaki linkeljem egy betchmark progit VGAra jelenleg egy ösrégi I5 gépem van, kb 10 éves de úgy kb 30% VGA kihasználtságot elfog érni -
Abrion
senior tag
Úgy tűnik még1 írok ide D
Már 1x irtam de még1x
Ez a gépem
ASUS P8B75-V | INTEL Core i5-2400 3.10GHz 1155 | 2x 2GB 1333 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Látható hogy vegyes évjárat hahaha mit mondjak vannak játékok aminél 500 FPS a minimum és van olyan ami 75 max de lemegy 30ra randomba de mennek
Amiért írók, az a Radeon Chill be kell állítanom a minimalt FPS is, mit állítsak oda? most jelenleg így van 60 min 75 max, azért 75 max mert a monitoromnak ez a max hertze
de nem vagyok biztos a minimálban, azért mert van olyan játékom amin volt hogy lement 30ra. -
Abrion
senior tag
válasz Aprósólyom #82661 üzenetére
A 6600 XT egy éves kártya 1 hónapja vettem.
Decemberben lesz új gépem, az majd jó lesz a vgara, ez nem -
Abrion
senior tag
válasz Aprósólyom #82664 üzenetére
azért írtam ezt mert a kártya, ha nézel tesztet, láthatód hogy a legújabb játékok Full HDban maxra állítva is stabil 100 FPS nyújt vagy akörül, a 30 FPS a 10 éves cpu ram alaplap miatt van
ah azt hittem ennél "AMD 7000" hogy az uj ati radeonra érted de nem kk ez egy proci világos már
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest