Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romeo619
senior tag
Huh de rég írtam ide eddig mindent sikerült megoldani de hát eljött az az idő hogy ilyen vacakért kel írjak
Szóval felraktam az új Nvidia drivert amit az nvidia.com-ról szedtem le felraktam akartam filmet nézni HMDIben a tv-n ami full HD-s erre tök kicsibe nvan a kép:S
Menéztem a beállításoknál a tvre is csak a max 1440x900 akár hogy probáltam át állítani ahogy elötte volt h az egész tvn legyen nem megy.
Át leeht ezt állítani valahogy vagy keressem meg az előző drivert?
Előre is köszönöm!! -
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
GTS 250-m van de nem tudom felrakni az új driver-t 306.97-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-whql. Folyamatosan azt írja ki, hogy a telepítés sikertelen volt. Tipp esetleg?
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
Az egyik gépemben van egy ASUS 4850-es. Játszottam a COD-al és egyszer csak full kék kockás lett a kép, majd 3 vastag csík jelent meg a képernyőn. Újraindítottam de már az elején ott volt. Most újra raktam a drivert és eltűnt. Mi lehetett a baj? Látott már valaki ilyet?
-
Romeo619
senior tag
remek pénteken jött meg. Itt vettem apron...kérdeztem a csávót akitől kaptam volt-e baja a válasza...Nem !!!!!!!!!!!!!!! kicsit sem gyanús.
-
Romeo619
senior tag
válasz Csaszykj #25013 üzenetére
De az érdekes az volt, hogy pénteken még ment. Bár akkor is csinált egy ilyet de akkor 2-3mp múlva visszaállt. Leszedtem a hűtést alatt pedig szét folyt a paszta a chipen alig volt de körülötte egy csomó, sőt 1-2 helyen még a kisebb chipeken is a környékén na most azokat letakarítottam.
-
Romeo619
senior tag
új dolog történt a VGA-val. felraktam a win7tet frissen és lám csodát nem volt baja. Majd felraktam mindent driver office stb toltam egy resetet. Utána lefagyott majd megint minden kék csíkos volt. miért történik ez??
-
Romeo619
senior tag
válasz BomiBoogie #25027 üzenetére
a gép bekapcsol de fekete és kék kockás a kép. báááááárrrrr abban a gépben csak egy 400W-os táp van mellette egy 5200 AMD. meg 2 winyo de előtte ment nem értem tiszta blöd.
-
Romeo619
senior tag
Nagyon remek kis kártya ez a HD 7870, de mondja meg nekem valakit, hogy a Far Cry 3 miért megy ultrában a Fifa 13 pedig akad???
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
lehet hülye kérdés de felteszek aztán jöhetnek a kövezések
szóval vettem egy full HD monitort (samsung) de nem volt hozzá HDMI kábel. Csak a sima vga kábelt adták hozzá.
Most jön a hülye kérdés...ezzel a kábellel lehet full hd-t??? -
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
egy ilyen vga-nak HD7870-DC2-2GD5-V2 most kb mennyi a használt ára? idén vettem az AQUA-ban februárban tehát még garanciás is.
Köszöntem
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok
egy tavaly februári tehát garanciás HD 7870sem van. Annyi gondom vele, hogy ha netezek akkor ilyen érdekes cicergő hangot ad ki a videokártya, ha pedig el kezdem az ablak méretét változtatani annyira idegesítően hangos hogy ne melehet mellette megmaradni. Onnan tudom hogy ez a baj, hogy egy régi 4870sel viszont nem adott ki ilyen cicergő hangot.
Érdekesség, hogy a BIOSban ha lépkedek fel le akkor is adja ezt a hangot.
Van esetleg valakinek valami tippje vagy vihetem is vissza egyből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest