Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom van a 2 vga val is, hogy HDMI kábelen ha összekötöm TV -vel vagy monitarral, akkor élvezhetetlen a minőség, nem tudom FullHD felbontásba sem tenni semmilyen módon. Viszont D-SUB csatlakozással nagyon szépen átviszi és tűéles a kép! Lehet ezt a HDMI problémát orvosolni?? A két vga: 1. asztali Ati HD4870 VaporX , 2. Laptop Ati HD5870..[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
plejik
addikt
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
plejik
addikt
Hali!
Valaki lehet tud segíteni. Olyan gondom van , hogy van egy MSI GX740 es laptopom amiben Ati HD5870 es kari van. Ha hdmi kábellel kötöm össze a monitorral, nem teszi ki teljes képernyőre, és homályos pixeles az egész, viszont d-sub csatival tükéletes és tűéles. Ezt a problémát hogyan lehet orvosolni. nVidia karival nem volt ilyen gondom a HP laptopom....[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Mobility HD5870 es vga-m. Ha D-Sub csatlakozóval kötöm össze monitorral tűéles tökéletes a kép. Viszont ha HDMI kábellel akkor már korántsem olyan szép a helyzet, ugyanez a gondom a HDTV - nél is. Kicsit homályos a szöveg nem éles a kép .... Ez mitől lehet, mert elég bosszantó, és nem találtam rá semmi megoldást , gondolom nagy eltérés nincs az asztali vga -hoz képest. D-Sub csatlakozó nincs a tv-n így azzal nem is tudom használnai csak HDMI vel. Ha valakinek van valami javaslata szívesen fogadnám.[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy van egy Ati Radeon HD6370M 1GB os kártya. Windows 7 van rajta, de ha rárakom a drivert , akkor a kijelző elhalványul, vagy is teljesen leveszi a fényerőt, de ha törlöm a drivert, akkor minden jó és szép, de a felbontást nem tudom állítani a maximálisra. Mi lehet a gond? Próbáltam ati oldalról telepíteni ott is ezt csinálja.. :/
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Renault, Dacia topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Elektromos autók - motorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?