Hirdetés
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooszi
senior tag
Sziasztok vettem egy amd r7 260X oc vga-t, egyszerűen nem hajlandó a gépem bekapcsolni, amint ki veszem rögtön bekapcsol.
A gépem: ASUS H110I-Plus D3 :: Intel Pentium G4400 :: Corsair XMS3 2*4GB DDR3 1600 Mhz
Most jelenleg egy amd r7 250 van benne amihez nem kell plusz tápcsatlakozás, ezzel tökéletesen működik.
A VGA-t 2 db alaplapba ki lett próbálva és ott tökéletesen működik, 4 db táppal is lett tesztelve, azokkal is működőt, de az én épembe nem hajlandó elindulni, fel raktam a legújabb BIOS-t de így se.Valami ötlet valakinek?
BY ooszi
-
ooszi
senior tag
Sziasztok
A kérdésem egyszerű lenne, melyik kártya az erősebb, szerintetek?SAPPHIRE R7 250 1G D5 Low Profile
Zotac GeForce® GTX 750 Ti Low Profile 2GB
[ Szerkesztve ]
BY ooszi
-
ooszi
senior tag
-
ooszi
senior tag
Sziasztok
Alkalmi játékos vagyok, PayDay 2, városépítős játékot, néha stratégiai játékot nyomok.
Olyan Nvidia-s kártyát keresek ami Idle-ben vagyis üres járatban, nagyon kevés áramot zabál mert sokat megy a gépem, de jó lenne ha játszani szeretnék akkor lenne benne egy kis KRAFT.
Asztali gépről van szó, nem érdekel a full full full hd, 150 FPS, és látszik ahogy a fűszál mozog a réten, meg a tehénszar az istállóba, Medium beállítással meg elégszek.
Előre is köszönöm válaszotokat.BY ooszi
BY ooszi
-
ooszi
senior tag
válasz athomi #63120 üzenetére
Most van itthon egy Sapphire R7 250 1G D5 Low Profile kártyám amit eladtam, a PayDay2 őt 1680*1050 be mediumon, tökéletesen viszi, a gép max full terhelés alatt 100 Watt ot zabál.
Igazándiból hogy full terhelés alatt menyi Watt-ot zabál nem érdekel, az érdekel hogyha böngészek akkor minimális fogyasztása legyen.
Nekem csak ennyi lenne a kérdésem.BY ooszi
-
ooszi
senior tag
válasz athomi #63127 üzenetére
Socket 1151- i5 proci- 8 gb ddr3 1600 mhz
Szinte majdnem mindegyik 1050 - es vga hoz max 75 watt os tdp van, ez nagyon jó.
Nagyon ritkán játszok, már ki nőttem belőle, néha nosztalgiázok, most az a pénz jól jönne amit régen én alkatrészekbe fecöltem, hogy játszani tudjak.[ Szerkesztve ]
BY ooszi
-
ooszi
senior tag
Sziasztok a mai napon vásároltam egy Gigabyte RX560 2gb OC vga-t, beraktam a gépbe elsőre minden tökéletesnek tűnt, utána elindítottam egy játékot és szét hullik a kép, lefagy, újraindul.
Win7 pro. x64, az élményindexnél is szét esik a kép, a táp egy Fsp Hydro 500Watt, s775 lap, xeon proci, 2*2 gb ddr3, valami ötlet.Előre is köszönöm.
BY ooszi
-
ooszi
senior tag
válasz Csupingo #67147 üzenetére
Szia a legújabb bios van fent, az előbb azt írta ki, hogy az illesztőprogram nem válaszolt, de helyre állt, és utána megint jó volt a kép.
Az alaplapi hang kari elszállt, win10 alatt nem ismeri fel az usb-t, lehet hogy alaplap?
Most jó a kari, terhelésnél szál el.[ Szerkesztve ]
BY ooszi
-
ooszi
senior tag
válasz OutSider17 #67152 üzenetére
Szia tegnap vettem az iPon-ba, sokáig bírta.
Most jön egy hónap szervíz, ha szerencsém van kapok egy másikat 2018 január ba egy másikat.BY ooszi
-
ooszi
senior tag
Sziasztok
Mikor neten rendeltem az alkatrészeket, és 6-7 nap után érdeklődtem email-be, hogy hogy áll a rendelésem kb. 10 percen belül minden email-re kaptam választ.
Ma 10 órakor írtam emailt a szerviznek, már 3 db emailt írtam, egyikre se kaptam választ még.
Felhívtam a fogyasztóvédelmet, ahol tájékoztatást kértem a jogaimrol.
Nem sokára indulok a szervizbe, kíváncsi leszek a válaszukra.BY ooszi
-
ooszi
senior tag
A boltban mikor át vettem a terméket, azt mondták hogy ha szervíz problémám van akkor a szervizbe vigyem a terméket.
[ Szerkesztve ]
BY ooszi
-
ooszi
senior tag
A szerviz válasza:
Tisztelt Ügyfelünk!
Sajnáljuk, hogy problémája akadt a termékünkkel.
Kérjük, amennyiben garanciális időn belül van, juttassa vissza hozzánk a hibás vagy hibásnak vélt terméket összes tartozékával (Routernél az antennákat, külső tápos termékeknél a tápegységeket, RAM KIT kiszerelésnél az összes elemét, alaplapnál a hátlapot is!), lehetőség szerint eredeti csomagolásában, hibaleírást mellékelve, számla és/vagy jótállási jegy másolatával . Cím: 1134. BP, Tüzér u. 13, H-P: 10-18h.
A terméket akkor garanciális ügyintézés alá vesszük, melynek átfutási ideje általában 15 munkanap, ezen időtartamon belül igyekszünk lehetőségeinkhez képest a leggyorsabban lebonyolítani a termék javítását/cseréjét.
A GaranciaFutár szolgáltatás igénylőt megfelelően kitöltött, - termékek esetén gyorsított eljárással intézzük a garanciát.
Garanciafutár szolgáltatásunkat a honlapon keresztül, illetve az alábbi linken tudja megrendelni, mely házhoz szállítással, vagy PickPack Pontra történt rendelés esetén ingyenes (ellenőrizheti a számlán):
http://ipon.hu/site/garancia
A GaranciaFutár igénylés feltételei szintén megtalálhatók a linken.BY ooszi
-
ooszi
senior tag
A videokártya a szervizben fél óra terhelés után is tökéletesen működik.
Nagyon korrektek voltak a szervizbenBY ooszi
-
ooszi
senior tag
Sziasztok mivel az alaplapon nem működik a hang már régóta, ezért a vga mellé vettem egy asus xonar hangkarit, ki vettem a hangkártyát és csak a vga-t hagytam bent, nem hiszitek el, tökéletesen működik a vga.
Most játszottam egy fél órát és kopp kopp kopp, működik nincs baja.Alaplap csere lesz.
[ Szerkesztve ]
BY ooszi
-
ooszi
senior tag
Sziasztok
Adott egy Giga RX 560 oc 2gb vga, windows alatt tökéletesen működik, ha teszteket futtatok tökéletesen lefut, de amint elindítok egy játékot azonnal széthullik a kép, és utána kifagy újra indul.
Valami ötlet?BY ooszi
-
ooszi
senior tag
Sziasztok
Help !!!
Windows 10 új OP. rendszer, driverek, egy rx560 2gb oc vga, tökéletes kép, vga tesztprogramok hiba nélkül lefutnak, amint el indítok egy játékot, szét esik a kép, bekockásodik, csíkos lesz, lefagy, újraindul, a kártya új boltba vettem, már egyszer vissza vittem gariztatni, de náluk is hiba nélkül muzsikál a tesztprogramok.Kellemes ünnepeket.
BY ooszi
-
ooszi
senior tag
Sziasztok vásároltam egy 1050 ti vga t, a problémám a következő lenne, nem ad jelet, vagyis képet, valami ötlet, a ventilátor forog, de csak az alaplapi ad képet, msi kártya mini pc be vettem egy ventis 75 watt os, 450 es táp.
BY ooszi
-
ooszi
senior tag
válasz Csupingo #74481 üzenetére
Szia ez már mind meg volt amit leírtál, 3 db alaplapba lett kipróbálva , semmi.
Az eladó kikapcsolta a telefont, nem lehet elérni, és sajnos csak utólag olvastam el az értékelését, nem csak velem csinálta már, csak azt nem ertem ha bolti garis a vga, akkor mert nem vitte szervizbe, szet szedve nincs, címkék meg vannak, külsérelmi nyom nincs.BY ooszi
-
ooszi
senior tag
Sziasztok segítséget kérnék, van egy R9 290x em, 2016 os vásárlás, tökéletesen működik, egy baj van vele az egyik venti valószínűleg csapagyas lett, nagyon hangos, van valami megoldás rá? Vagy így jártam.
BY ooszi
-
ooszi
senior tag
Sziasztok
Szeretnék érdeklődni hogy egy R9 290X -t érdemes lecserélni GTX 1650 4GB, az R9 jól működik csak hát már szegényke kb.4-5 éves, ja és kb olyan 150.000 ft om lenne vga-ra, ami manapság elég kevés.
Ha mégis érdemes meg tartani a R9 290X-t akkor milyen procit ajánlotok alá, most egy S1151 v2. lapom van, i3 9100F procival szeretném lecserélni.
előre is köszönömBY ooszi
-
ooszi
senior tag
válasz pecccccccca #79692 üzenetére
Sziasztok
Az alaplapom típusa Gigabyte Z390 M - 50.000 ft volt
2*8 GB ddr4 2666 mhz
I3 9100 f
Gondoltam hogy nem elavult, de hát én nem fogok senkivel vitatkozni.
Néztem teszteket igen erősebb az R9, csak gondoltam meg kérdezem nálam okosabb embereket.
I5 9500 f re van pénzem, arra szeretném cserélni.
Vélemény köszönömBY ooszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs