Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BJanee
tag
válasz manaszon #33715 üzenetére
A kérdésedben végülis benne van a válasz is: mivel a lap csak pci-e 1.0, ezért csak azt a sebességet, szabványt képes támogatni, vagyis, ha beleraksz egy 2.0-s kártyát, vissza fogja venni a sebességét. Az, hogy megéri-e, neked kell eldöntened, én azt mondanám, hogy a jövőbeli esetleges bővítés miatt érdemes 2.0-s kártyát venned, mert ha esetleg valamikor lecserélnéd az alaplapod és ott állnál egy 1.0-s kártyával (nem is tudom, hogy gyártanak-e még ilyet...), akkor szívod a fogad...
Szóval szerintem érdemes, max. addig használod így, de végülis a döntés a tiedrövid az élet, hosszú a sír, addig nyögjön, ameddig bír..
-
TaylorXIII
őstag
-
TaylorXIII
őstag
válasz manaszon #33729 üzenetére
Most már végképp nem értem miért aggódsz a PCI-E slot miatt Világosan le van itt([link] bocs de revíziót nem írtál így nem feltétlen pontosan erről van szó) írva, hogy PCI-E 2.0 van az alaplapon. Én azt hittem valami rohadt régi lga 775 lap ez vagy valami am2 lap. De most, hogy látom még USB 3.0 is van rajta meg egyébként is lga 1156 szóval annyira nem régi cucc így nem is értem A jóféle 550-es táp az legyen is jóféle a gépházról meg annyit találtam, hogy valszeg mATX és elég hosszú kártya férhet bele. Szellőzése nem tudom milyen lehet Király a proci és ez játékra lesz ez a gép? Mármint ha arra lesz akkor kb a videokártya lesz a leggyengébb benne már ha a házat nem nézzük Egy vinyó sem árt a gépbe egyébként Videokártyából miért ilyen gyengébbeket nézel csak?
(#33730) kalap12: Próbáld ki a játékokat amiket írtam előbb de egyébként én nem tudom pontosan mitől lehet. Processzorra gyanakszom és igen vehetnél egy i3 vagy i5 processzort bár Athlon II x2 250 tulajként inkább AM3 processzor kéne, nem? Bár nem tudom milyen lapod van lehetne akár AM3+ proci is ha tudja az alaplapod
-
TaylorXIII
őstag
válasz manaszon #33757 üzenetére
Hogy a házad ATX vagy mATX azt pl úgy ki lehetne deríteni, hogy megnézed van-e hely az alaplapod alatt a házban de én képeken úgy láttam nincs 7 slot csak 3-4 slot és ATX házban 7 slot azaz bővítő kártya hely/kitörhető lemezke a ház hátulján van de tiédben csak 3-4 van szóval szerintem az mATX.
-
Anaren91
senior tag
válasz manaszon #35714 üzenetére
Hát akármennyire is új a géped a vga elég hurka benne szerintem az lesz a bibi. Amennyire tudom a 630 az egy átnevezett GT 440 ami nem egy erős kártya. Ha több fps t szeretnél akkor cserélj egy izmosabb darabra.
Szerk.: Haverodnak lehet h csak 1 gigás a kártyája de lehet h erősebb a gpu ja.. 64 bites kártyát 1giga memóriával nem nagyon láttam még btw. Jah és hiába támogatja a kártya a physx et codon nem dob semmit ha jól tudom mert az nem támogatja azt.
(#35717) ST05: gondolom mert a Cod még mindig olyan menő hogy több fps el gyorsabban futsz meg nagyobbat ugrassz legalábbis még amikor cod 2 őztem akkor így volt
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
varmi2
nagyúr
válasz manaszon #35719 üzenetére
Mivel leveszed a felbontást, és a grafikát is, így az hogy egy kártya 1, 2, 3, vagy akárhány GB-os, értelmét veszti, mert lefoglal vagy 100-150MB-t. Csak a gpu ereje számít, semmi más. Az meg, ugye azonos, a gt440-el.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
ST05
őstag
válasz manaszon #35728 üzenetére
melyik verzió ez a cod4 ? vagy inkább kérdem úgy mennyibe került a játék?
-de még mindig nem írtad le haverod vga tipusát amivel jobban fut ,mint nálad??
erősebb a vga-ja valószinü ezt is leirtuk már, akkor mi a kérdés??
monitorod 60Hz max 75 Hz-es ennél több fpst egyébként sem fog megjeleniteni,
te most frapsel akarsz játszani vagy a játékkal?
200fps már nem folyamatos? vagy mi a konkrét gond?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest