Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
addikt
válasz phoenix1989 #52774 üzenetére
az elején azért pörög fel induláskor akár többször is hogy a port kifújja(ha jól tudom)
a másik kérdésedre lövésem sincsÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
dannyl
addikt
válasz phoenix1989 #52784 üzenetére
Ventiprofil miatt lehet. Valószínűleg egy határon táncol a hőmérséklete, és ha nagyobb sebességre vált a venti, akkor visszahűl, leveszi a ventit, de felmelegszik megint stb.. stb... MSI AB-rel állíts egy normális venitprofilt.
-
dannyl
addikt
válasz phoenix1989 #52786 üzenetére
Persze, mert akkor már egy emeltebb fordulaton megy. Nekem ez a véleményem, mert nekem is csinálta egyszer, mikor elkutyultam a profilt. 40foknál ugrott egy hallhatóan nagyobb fordulatra. Youtube nézés közben pl (mire fel eszi ez a sz@r a VGA-t úgy, mint a GTA5? ) felment 40 fölé a hőfok, akkor felpörgött a venti, de a felpörgött venti le is hűtötte 40 alá, igy a venti lelassult, de ugye a terhelés megmaradt, ami visszaemelte a hőfokot... Persze lehet tök más a baja, ÉN erre tippelek.
-
dannyl
addikt
válasz phoenix1989 #52790 üzenetére
Ha a programot ami kezeli kikapcsolod, akkor is csinálja?
-
antihero0112
tag
válasz phoenix1989 #52792 üzenetére
Nekem anno hd4870-nél volt ez, aztán 3 hónap alatt megadta magát.
-
Hunork
veterán
válasz phoenix1989 #55614 üzenetére
A VGA úgy van megalkotva, hogy terheléskor felpörög a ventilátor, és idle állapotban kikapcsol teljesen, vagy csak az egyik megy. Persze ha a felpörgést úgy érted, hogy hangosan kerregve random csinálja, akkor ott lehet ventilátor probléma. De ha nem, akkor nem kell aggódni, a 960 ilyen már csak..
VGA Bios: olvasd el, mit javítottak, cseréltek...stb. Ha úgy látod, hogy kell,, akkor lecseréled, Ebből nem szokott gond lenni. A VGA-k hivatalos oldalán mindig ellenőrzött programok vannak fent."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Csupingo
veterán
válasz phoenix1989 #55614 üzenetére
Itt van némi infó.
Ha a kisebb két ventis gigád van, azokon sajna ilyen rakoncátlan a ventilátor fordulat.
Elvileg direkt ezt a problémát is orvosolja az új bios.[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Hunork
veterán
válasz phoenix1989 #55621 üzenetére
Giga nekem régen volt, akkor az ugyanúgy ment, mint az alaplapnál, exe volt az j bios fájl, lefuttat, gép újraindult, és kész is volt. Most nem találtam a linken, amit küldtél leírást. De az biztos, hogy exe a bios fájl.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Csupingo
veterán
válasz phoenix1989 #55621 üzenetére
Itt van némi leírás, de a srácok a gtx fórumban többet tudnak segíteni.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Playstation 5 Pro
- PlayStation 5 Pro teszt
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra