Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
mefistofeles #90809 üzenetére
Az Eszközkezelő-ben mindenki rendben van, vannak kérdőjeles eszközök?
Nálam akkor voltak hasonló gondok, mikor a W10/11 PCIe driverei nem települtek fel.
A Windows Upgrade alatt a Speciális... menüpont alatt a Választható frissítések sorolja ezeket a drivereket.
Lehet a gyártói(alaplap) oldalon is ilyen meghajtó-csomag.Nekem szinte mindig itt volt a megoldás, miután az egyszerűbb köröket lefutottam és nem oldotta meg a problémát.
-
pandras83
őstag
válasz
mefistofeles #90809 üzenetére
Hát a Doom-ot nem vágom, de más friss AAA címbe nem mennék bele ezzel a kártyával már. Láttam hogy szívesen csencselsz, lőnék a helyedben 3060 12gb-ot azt jónapot. Ott a pcie izé sem lenne gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűnyíró topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest