Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
A minap vettem egy használt videókártyát innen, egy megbízható fórumtárstól. Maximálisan elégedett vagyok a kommunikációjával, segítőkészségével. Talán elkövettem egy hibát, hiszen a régi, 6670-es helyére simán betettem a 7790-et, ami ment is, nem volt vele baj, kicsit játszottam is vele, csak amúgy teszt-jelleggel. Aztán estére, amolyan letöltő-gépként bekapcsolva hagytam.
Másnap reggel, amikor kapcsolom be a monitort, EZ a látvány fogadott. Nekem tipikusan memória-hibának tűnt, már bánom, hogy nem néztem hamar egy GPU-Z-t dehát, mint látható, alig volt bármi is olvasható, így újraindítottam a gépet.
Újraindítás után 26 fokos volt a GPU, tökéletesen működött minden, aztán (jobb később, mint soha) legyalultam a régi Radeon drivereket és feltettem a legújabbat (16.3.2 Crimson), azóta több órás játék, illetve 36 órás folyamatos bekapcsolva tartás, illetve egy 2-3 perces AIDA64 GPU teszt is sikeresen lefutott, semmi problémával..
Szerintetek megnyugodhatok és a driver volt a ludas?
Jah, egy 3DMark 11-et is végigfuttattam, az sem jelzett hibát, nem pixelesedett, semmi gond nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest