- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsamolzsa
tag
Sziasztok.Nekem nagyon melegszik a vidi karim!Nem vágom mért?85'C fokot is eléri 1920*1080 HIGH grafikán!Mit tegyek?
A HÁZ-ban elöl és hátul van 1500 rpm-es ventillátor,nyitott a ház teteje és oldala is,szellöző helyen van!
Nincs semmi tunning a gépben,de 2-szer már elszállt a videó driver,nem vezérelte a ventit csak alap fordulaton forgott és sikerült 98'C-ot elérni,
nem zuhant meg a rendszer semmi baj nem lett szerintem,mert gyanús volt hogy nem forog,
majd ki asztal és adtam neki lassan fordulatot(de viszont amikor kiléptem asztalra windows logoval,1 sec és mér csak 90'C mutatott)!
Kiváncsi vagyok ha én nem látok semmi romlást a dolgokban,honnan tudhatom meg hogy lett e akármilyen baja Videókártyának?Rendszer :
-Gigabyte GA-P55A-UD3
-i5-760 LGA1156
-Gigabyte HD6870 GV-R687D5-1GD-B
-Chieftec CFT-600-14cs
-GEIL Value Plus DUAl Channel GVP34GB1600C8DC
-Thermaltake V3 BlackMilyen megoldást adnátok,hogy kellemes hőmérséklete legyen a videókártyának és ne legyen hangos?
És a HÁZ elejébe szeretnék egy megbizható,halk,manuálisan vezérelhető,2000 RPM-et is tudó,12cm ventit.Milyet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS ROG Ally
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- HP notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Villanyszerelés
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged