Hirdetés

Aktív témák

• RootRulez

félisten

válasz Sátán44 #48393 üzenetére

Na akkor leírom:

Amennyiben a termék nem javítható és a bolt nem tud ugyanolyan terméket adni, akkor ajánlhat egyet helyette. Ha elfogadod akkor hazaviszed és kafa... De ha nem, akkor a számlán szereplő összeget levásárolhatod. Nem tudom mennyiért vehetted 3 éve (mi van a számlán). Nem tartom kizártnak, hogy egy olyan teljesítményű kártyát akarnak majd adni, ami manapság az akkori árának felébe se kerül. De kérdem én mire fel, a pénz is feleannyit ér, mint 3 éve?

Na szóval, tételezzük fel, hogy 3 éve megvetted 50-ért a 88GTS-t és most adnának helyette egy GTS250-et, ami teljesítményben oké is... De miért fogadnád el, ha a számlán 50K szerepel és abból már vehetnél egy GTX460-at, ami a mai 88GTS... Vagy oké legyen a GTS250, de akkor már miért ne vennél mellé az 50K-ból egy vinyót is?

Tehát akkor:
    - Javítás
    - Csere (ugyanolyanra)
    ----------------------------------
    - Csere (másfélére)
    - Levásárlás
    - Pénzvisszakérés

Ezek közül lesz valamelyik... És ha nem kapod vissza ugyanazt/ugyanolyat, akkor bármelyikre jobban benevezhetsz

Szóval ne hagyd magad átb@szni a palánkon. Nem a jelenlegi ár, meg a legutolsó árlistán szerepelt ár, meg ilyesmik. Hanem a számlán szereplő összeg. :K

Anno bratyónak 3870 kifingott, már nem volt olyan, ezért adni akartak helyette egy 4670-est. Szerencsére megkérdezett előtte és felvilágosítottam. Ő kötötte a boltossal az ebet a karóhoz és egyből 4850-es lett a 4670-ből,..

[ Szerkesztve ]

═════════════════════════════════════════

Aktív témák

Hirdetés