- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
őstag
válasz
anonymus89 #49631 üzenetére
Mert nem melegszik annyira, mint egy 12.gen intel és sokkal "hatékonyabb" a CPU, nem melegszik annyira és kevesebbet is fogyaszt. Ha fontos az üzemidő akkuról, én az AMD verziót venném.
-
-
sztivo
őstag
válasz
SunMount3r #49448 üzenetére
Pl.
-
sztivo
őstag
válasz
SunMount3r #49299 üzenetére
Inkább vegyél használtan egy gyári tápot, ha nem annyira sürgős.
-
sztivo
őstag
válasz
dellfanboy #49202 üzenetére
Távolítsd el az eszközt és drivereit, majd telepítsd újra, én is futottam már bele ilyenbe
-
sztivo
őstag
válasz
margithid #49183 üzenetére
Szia!
Szerintem engedd el az ilyen neve sincs dolgokat (elhiszem, hogy van 1-2 brand, ami sokat mond Kínában), én mindig azt szoktam javasolni, hogy használtan valami "üzleti" kategóriás laptopot, Dell Latitude, HP EliteBook, Lenovo ThinkPad.
Ha szükséged van ilyen vékony laptopra, Huawei/Honor, Asus ZenBook, Lenovo X1 ilyeneket nézegess, de akár még MacBook Air is van ennyiért. -
sztivo
őstag
válasz
dellforeva #49152 üzenetére
-
sztivo
őstag
válasz
abdulka1 #49043 üzenetére
De én nem a boot listáról beszélek, anno régebbi laptopokon (lehet most nem így van, csak tipp), ott lehetett külön boot ordert (pl hdd-usb-odd) állítani ÉS a hdd-knél külön lehetett sorrendet állítani, ott első helyre ssd második hdd, majd a hagyományos boot ordernél már ssd-usb-odd lett. El képzelhető, hogy már nem így van, de sanszos.
-
-
sztivo
őstag
válasz
Crvsh3R #48813 üzenetére
Szerintem a Dell cuccokban nincs whitelist, tehát nyugodtan cserélheted, én most egy HP laptopba tettem "korszerűbbet" szintén intel 300-as chipset eraból.
A lényeg, hogy AX210 legyen, mert az megy a 300-as chipsettel és AMD-s cuccokkal.
Az AX211 az CNVio2-es, de azt csak az újabb chipsetek támogatják.Antenna szerintem mindegy, két csatlakozás van, ne cseréld fel
-
sztivo
őstag
válasz
Lalikiraly #48802 üzenetére
Ja igen, az nvidia megoldása csak DP-n megy. Ha szeretnél, van Type-C to DisplayPort kábel és azzal működni fog
-
sztivo
őstag
válasz
Lalikiraly #48799 üzenetére
Így állítsd be
Szívesen -
sztivo
őstag
válasz
Lalikiraly #48797 üzenetére
Szia!
Természetesen, és innentől az nvidia control panelen be tudod kapcsolni a G-Sync compatible módot.
-
sztivo
őstag
válasz
Remekelek28 #48789 üzenetére
Csak előtte engedd le a vizet a kompresszorból, ilyenkor sok pára csapódik le a tartályban.
-
sztivo
őstag
válasz
mefistofeles #48786 üzenetére
Szia!
Dehogy probléma, sőt inkább javasolt is. Az én HP-m is egy nvme és HDD-vel érkezett, ki is hajítottam belőle, és egy 2.5" SSD van benne. Hangos, zörög és lassú a HDD, el kell már engedni. Külső meghajtóként még azt mondom oké, pl képek tárolására. -
sztivo
őstag
Hali!
Pici hő segítségével szerintem leszedhetőek a matricák.
Én választanék, vagy hagyom pusztulni, mert jajj garis vagy nekiesek és menteném a menthetőt. A gari egyszer úgyis le fog járni, így meg ha hagyja máshová is beszivárogni, akkor van egy 300k-s papírnehezéke...
Vagy ha bementek szervizbe, rögtön mondják, hogy erre nem volt gari, aztán majd vállalnak javítást egy új áráért. -
sztivo
őstag
1 napig tartott az öröm második része, megint lassan éri el bootolás után a D meghajtót, kell 1-2 perc. Mit tehetek ezzel?
[kép] -
sztivo
őstag
válasz
cs.zs. #48703 üzenetére
Pont hogy 200-as kellett, mert a 201 az CNVio2, amit a 300-as chipset NEM támogat (9. gen inteles laptop).
Jelentem, tökéletesen működik, nincs whitelist.
Oh, és még egy problémámat megoldotta, az pedig az, hogy ha frissen bebootolt a Win, akkor a D meghajtómat 2-3 percig legalább nem látta, nem lehetett elérni, minden D-n lévő alkalmazás parancsikonja az asztalon fehér volt, ez is megszűnt veleúgyhogy a 9560 modulom valószínűleg kuka, mert ilyen galibát okozott.
-
sztivo
őstag
válasz
Pyttawrx #48757 üzenetére
Mondjuk hallottam már olyat, hogy a takarító ráöntött valamit és gatya lett az illető laposának.
Egyébként ha van zárható fiók/szekrény, akkor oda kell tenni és kész. Én is egy hónapig hideg-meleg hordoztam, általában kiraktam az asztalra egy órára, addig felmelegedett (hozzáteszem párátlanító ment a házban, ellenkező esetben nem is tudom mennyi pára csapódott volna le a hideg alkatrészeken). -
sztivo
őstag
válasz
cs.zs. #48700 üzenetére
Likewise, the Wi-Fi 6E AX2xx family of cards, supporting the Wi-Fi 6 at 6 GHz, is proposed in CNVio2 or M.2 form factor: a 0 at the end of the name designates a PCI-E NGFF card (AX200,[4] AX210 [5]) whereas a 1 designates a CNVio2 card (AX201,[6] AX211,[7] AX411).
Forrás: Wikipedia
A CNVio szabvány intel specifikus, tehát azért nincs AMD-ben ilyen, de ettől függetlenül sima NGFF is mehet bele. Csak arra kell figyelni, hogy a CNVio első vagy második generációja.
No de úgy néz ki meg is makkant most már az enyém, bármit csinálok vele
-
sztivo
őstag
válasz
cs.zs. #48693 üzenetére
Amit sikerült kideríteni, ami 0-ra végződik, az a CNVio első generáció, CNVio2 pedig 1-esre végződik, egymással nem kompatibilisek.Most már csak azt nem tudom, hogy mivel 9.gen inteles a laptop, így a Wi-Fi modul egy részét a CPU/Chipset végzi. Ebbe ettől függetlenül mehet-e NGFF M.2 2230 (bár szerintem igen, mert a gyári specben még egy Realtek is (fúj) van. BIOS whitelist nem tudom van-e még..
-
sztivo
őstag
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion Gaming 15 notebook (15-dk0918no).
Intel AC 9560 Wi-Fi-vel van szerelve gyárilag, de a 10-es hibakódot már nagyon unom, így gondolkodnék a cseréjén.Két kérdésem lenne:
1. Ugye ezekben már nincs a BIOS-ban "whitelist", tehát bármit belerakhatok?2. M.2 változatok:
Nekem ilyennel van szerelve (egy bevágás):
[kép]Ennek helyére lehet tenni 2 bevágásost, vagy olyat nézzek, mint a fenti? Ilyenre gondolok:
[kép] -
sztivo
őstag
Sziasztok!
Adott egy Dell Precision 7710 noti, aminek a jobb oldali hangszórójából "pattogó" hang jön. Nem coil whine, nem HDD, mert azt nincs benne. Valakinek tipp? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Elden Ring
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest