- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtee
őstag
-
sajtee
őstag
válasz
szabonagyur #20304 üzenetére
-
sajtee
őstag
válasz
szabonagyur #20299 üzenetére
LoL-ozok hetente 2x mondjuk, illetve most kipróbáltam a CoD: Ghosts-ot, és a BF3-mat.
Ezek jól futnak, ennél csak régebbi játékokkal játszom, ha játszom, ezért is 4 gigával vettem a gépet - gondoltam, bőven elég.
Igen, sajnos csak egy slot van....Megpróbálkozok majd azért egy másik windows-szal, hátha lesz akkora szerencsém... Ha nem, akkor majd áprilisban veszek bele egy SSD-t
Köszönöm a válaszokat
(egyébként lehetséges, hogy a win-nel van baj? abból még sajnos nem sikerült beszerezni az eredetit, elég volt a gép ára most.)
-
sajtee
őstag
válasz
szabonagyur #20297 üzenetére
Értem.
Nagyon drágák most a RAM-ok (8GB 20000 O.o ), szóval lehet, hogy tényleg előbb beszerzek egy SSD-t, mert eddig minden gépen elégnek bizonyult a 4GB ram netezésre. Igaz, hogy asztalin, de akkor is.
-
sajtee
őstag
válasz
szabonagyur #20294 üzenetére
Így most a memória 29%-on állt meg. Mindent bezártam. (kivéve Intel HD graphics és NVIDIA Geforce Experience a háttérben)
A processzor így mindössze 1-7%-on volt, a lemez pedig 7%-on. -
sajtee
őstag
Ez a másik, a feladatkezelő rohadt lassan nyílik meg
Jelenleg 5-15% között ingadozik.
Ellenben, a RAM 69%
Lemez végig 5% körül, hálózat 0%szabonagyur: Tudom, az nem is annyira zavar. Ha már elindul, nincs vele gond, csak a megnyitás idejével van bajom.
Most is kiegyensúlyozott módban használomJelenleg fut a chrome (10 ablak), viber, skype, itunes (zene nem megy)
Nem azt mondom, hogy bitangpusztulatosan lassú (bár ha meghülyül chrome alatt, akkor halál van), de kell néhány másodperc, mire megnyílik az intéző, feladatkezelő, stb.
-
sajtee
őstag
válasz
szabonagyur #20289 üzenetére
Igen, már minden.
Háttérben is kilőttem már mindent, amit tudtam, és az induló alkalmazások közt is csak fontosak vannak.
-
sajtee
őstag
válasz
szabonagyur #20287 üzenetére
Igen, mindent.
SSD tervben van, de előbb a ram-ot szeretném kicsit bővíteni.
-
sajtee
őstag
Hali!
Félve jövök ide ezzel a noob kérdéssel, de próba szerencse
Tehát, adott egy Dell Inspiron 3542 notebook. i7 U4200, 840M 2GB, 4GB RAM, win 8.1 (ez egyelőre virágboltos, tehát talán itt a hiba...)
A gondom az, hogy elég lassú a gépecske. A photoshop megnyitásával néha gondja akad, de hogy tovább menjek, az Intézőt baromi lassan nyitja meg, és hajlamos a Chrome is lefagyni.
Játékok alatt nem szokott baj lenni, bár a LoL indulása is marha lassú.Mindenképp tervezek egy 8GB-os RAM-ot beletenni, de nem gondolom, hogy 4GB ennyire kevés lenne.
Nem ehhez vagyok szokva, mert ennél sokkal gyengébb asztali PC-k, és win7-es laptopok is jól futottak eddig.
A kérdésem, hogy esetleg valóban gyenge a gép, valamiféle hardveres problémám van (??), vagy egyszerűen csak meg kellene próbálnom egy másik windows-t? Ha ez tényleg ennyit tud, akkor feleslegesen nem formáznék le mindent a HDD-ről. (2 hónapos gép)
Új hozzászólás Aktív témák
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel