- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisharo
csendes tag
Sziasztok
Volt már valakinek gondja az Intel AC 3160-as wifi kártyával Lenovo z50-70-ben van ilyen kártyám, a helyzet az, hogy 2.4 Ghz-en használom a wifit és a wifi sávszélességét át kellett állítsam 40-ről 20 Mhz-re, ekkor viszonylag jól működik, viszont a net jóval lassabb. 40 Mhz-nél rettentően lassú és ledob a hálózatról. Szóval a kérdés volt-e vagy van-e valakinek ezzel gondja. -
kisharo
csendes tag
sziasztok!
Van egy régebbi G560 gépem, megpróbáltam a lenovo energy managementben nullázni az aksit, sajnos nem jött össze, most pedig folyamatosan 99%-on áll, holott persze merül és nem tudom pontosan, hogy mennyi aksi szint, megnéztem bootlható linux alatt is, sajnos ott is ugyanez. -
kisharo
csendes tag
válasz
szabonagyur #20989 üzenetére
Egyébként kipróbáltam bootolható pendrivos ubuntun is, ott se ment, bedugtam és a hangszoró tovább szólt.
A másik problémám meg néha ledobja, nem ismeri fel az usb 3.0-ás eszközöket a 3.0-ás portról (mobilvinyó), de a 2.0ás eszközöket felismeri a 3.0- ás portban -
kisharo
csendes tag
válasz
szabonagyur #20987 üzenetére
jaja, már kettővel is kipróbáltam, közben még előtte bluetoothon párosítottam egy tabletet, ugye ott is van audio lejátszás, de nem tudom ez mennyit befolyásol, de már azt is letöröltem
-
kisharo
csendes tag
Sziasztok
Egy problémám lenne, hogy van egy zsír új Lenovo B50-70 laptopom, és a fejhallgatót nem érzékeli. Mikor rádugtam akkor kiírta, hogy csatlakoztatva van (Realtek), akár be van dugva akár nincs a hangszóróiból jön a hang, Tegnap még ment, de ma már nem, lehet csak szoftveres hiba. Már megpróbáltam újratelepíteni a drivert, a hiba ugyanúgy fenn áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- The First Berserker: Khazan
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest