- Fórumok
- Notebookok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- weiss: Filmzene hasonlóság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2020-05-20 18:40 Téma összefoglaló
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Sziasztok. Mi az oka annak, hogy az apple vezetékes billetnyűzetem probléma nélkül működik Dell PC-vel, viszont amikor rácsatlakoztatom a laptopra vagy működik vagy nem. Win10 mindkét gépen.
Most néztem meg, hogy pc-n csak usb 2.0-an működik.
-
allein
addikt
-
allein
addikt
-
allein
addikt
Sziasztok. Adott egy Dell laptop, melóban dokkolóval 2 monitorral használom, jelenleg hazahoztam. Amennyiben vásárolok egy hdmi splitter elosztót, tudom használni itthon is két monitorral?
-
allein
addikt
-
allein
addikt
-
allein
addikt
Szia. Az alján van egy SN number, egy bár kód éz ezalatt 24 számjegyből álló számsor, ez lesz a kód?
Online milyen módon frissítem win 10-re? Mert ahhoz, hogy bootolható pendrive-ot készítsek frissíteni kellene előbb a 8-at 10-re, vagy nem?
Vagy van olyan azt hiszem: win 10 letöltése. Ez kell nekem?
-
allein
addikt
Elérhető még a Windows 10 ingyenes frissítési ajánlata?
A Windows 10 beszerzése (GWX) alkalmazással 2016. július 29-ig lehetett ingyenesen Windows 10-re frissíteni.Akkor lőttek az ingyenes frissítésnek.
-
allein
addikt
Sziasztok. Adott egy Toshiba laptop amiben adattárolót szeretnék cserélni. Jelenleg win8.1 van rajta, amennyiben upgrade történik win 10-re, letöltöm az oprendszert és csinálok egy bootolható pendrive-ot, HDD-ki, SSD-be, win telepítés után a windows aktíválódik?
Szerk: vagy valamit rosszul tudok és nem lehet frissíteni 8-ról 10-re?
-
allein
addikt
Cool módban, egyelőre 2600 RPM-ről visszavette 2400 RPM-re. CPU nem melegszik. Van több olyan 6540 a cégnél amiben csak integrált VGA van, nincs ilyen jellegű probléma

Eredetileg én is olyan gépet akartam amiben nincs integrált VGA, viszont a mostani 6540-es gépemet, IPS FHD gyönyörű kijelzővel, nagyon jó áron vásároltam.
Azzal nem is lenne gond, ha néha felpörögne a venti. Hiszen benne van a 2 GB VGA. De ezzel ellentétben, a 6540-es gépben állandó 3000-3200 RPM-en pörög a venti, 6440-es gépem pedig állandó 2600-2700 RPM-en pörög. Néha felmegy 3000-3100 RPM-re. Teljesen mindegy a laptophűtő, nem számít semmit. 6440-es gépet pedig melóban dokkolóval használom és két monitorral. Nem melegszik jobban a gép.
-
allein
addikt
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. Adott két Dell laptop, E6540 és E6440. Az 6540-ben 2 GB dedikált VGA van, 6440-ben 1 GB dedikált VGA. Mindkét laptop esetében ugyanaz a jelenség tapasztalható, teljesen mindegy, hogy használok laptophűtőt vagy nem.
Irodai munkára használom mindkét gépet, egyik az otthoni másik az irodai de ugyanaz a meló. Excel, google chrome, néha skype. Ennyi az egész.
Amit nem értek és nezehezen tudom elfogadni: CPU venti a 6540-es esetében állandó 3000-3200 RPM-en pörög, szerintetek ez normális?
6440-es esetében is állandóan pörög 2600-on, elég gyakran felmegy 3000-3200 RPM-re. Jelenleg dokkolóval használok két monitort, semmivel nem melegszik jobban a gép.
Alapból nem is szoktam olyan laptopot vásárolni amiben van külön dedikált VGA mert nem használom ki. Ebben a két esetben másképp alakultak a dolgok, jó áron jutottam hozzá a gépekhez.
Volt AIDA CPU stressz teszt, hűtéssel nincs baj.
-
allein
addikt
Szia. Mesterrel beszélj - Dell XPS , megoldótta a problémát

-
allein
addikt
-
allein
addikt
-
allein
addikt
Jó reggelt mindenkinek. Adott egy 5 éves Sony Vaio laptop, mi az oka annak, hogy nincs nagy terhelés alatt a CPU venti mégis nagyon pörög és folyamatosan, tehát nem csak felpörög és abbahagyja. Tegnap pakoltam bele SSD-t, win meg egyéb dolgokat feltelepítettem, pöpec minden és meg is vagyok elégedve. Újra kellene pasztázni a procit esetleg? Mert ilyet csináltak korábban, 6000 HUF-ot fizettem és semmi nem változott. Annyi van, hogy most folyamatosan pörög a venti, mellékeltem két Aida képet. Nem garanciás már de érdemes bevinnem Sony szakszervízbe? Egy új aksi is kellene.
-
allein
addikt
-
allein
addikt
Csak a böngésző fut: gmail, hardverapró és éppen torrenteket adok hozzá a webes felületen a NAS-nak, semmi más nem megy. Amikor a laptopért mentem a szervizbe és odaértem mondták, hogy éppen az én laptopommal foglalkoznak. Nagy a gyanúm, hogy semmit nem csináltak vele. Ezért szeretnék kérni elérhetőséget egy megbízható szervizhez ahol megcsinálják ezt a melót rendesen,
-
allein
addikt
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Adott egy Sony Vaio típusú laptop. Nagyon gyakran van az, hogy nincs terhelés alatt mégis pörög ezerrel a CPU venti. Kolléginámnak ugyanilyen laptopja van, ugyanaz a típus, ott is felmerül ugyanaz a probléma. Én laptopomat bevittem egy szaküzletbe, elvileg paszta csere történt, sajnos semmilyen változást nem tapasztaltam. Mi a teendő? Az nincs rendben, hogy ha nincs terhelés alatt akkor pörög nagyon hangosan a CPU ventije.
-
allein
addikt
-
allein
addikt
-
allein
addikt
-
allein
addikt
-
allein
addikt
-
allein
addikt
-
allein
addikt
Köszönöm szépen, akartam egyébként említeni, hogy tisztítás még nem történt, lehet ez az oka

-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. Mitől lehet az, hogy a cpu ventilátora nagyon felpörög és nem megy lentebb a fordulatszám? Cpu nincs terhelés alatt, a laptop egy Vaio i3, elmúlt két éves. Köszönöm előre a válaszokat..
-
allein
addikt
-
allein
addikt
-
allein
addikt
Üdvözletem. Áruljátok el legyetek szívesek milyen módon tudom kideríteni laptopomban pontos alaplap típusát. Előre is köszönöm.
-
allein
addikt
Üdvözletem. Adott egy Sony Vaio i3 4gb ddr3 rammal, cpu 2.3 Ghz és egy új HP ami 8 gb ddr3 ram, i5 1.7 Ghz. Hp-ban ugyanaz az ssd van ami a sonyban volt, kivettem a sonyból és beleraktam az új Hp-ba. Sony sata 2 porton ment az ssd, Hp-ban pedig sata 3 porton, az ssd egy 256 gb sata 3 IBM. Mitől lehet az, hogy a HP-ban, mégis lassúbb minden?
Semmivel nem gyorsabb az új HP, pedig a mért adatok mutatják mennyivel gyorsabb sata 3-on.

-
allein
addikt
-
allein
addikt
-
allein
addikt
Üdvözletem. Vásároltam boltban egy laptopot amin nem volt op rendszer. HDD ki, SSD be amire telepítettem op rendszert. Továbbiakban ha gond lenne vele és kell gariztatni, hDD-t mg kell tartanom? HP laptopról van szó. Válaszokat előre is köszönöm,
-
allein
addikt
Sony Vaio VPCEB3L1E Kivezettem a képet TV-re, ott rendben volt, akkor a noti kijelzője a ludas?
-
allein
addikt
-
allein
addikt
-
allein
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Linux kezdőknek
- Fogyjunk le!
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 - 15.6"iPS 144Hz / RTX4050-6 / i5-12450H 8core12T // 16/512GB NVMeSSD +SZLA / GARANCIA
- Dell Precision 5570 3.5K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G 980 Pro / RTX A2000 8G / IR FPR
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

aztán javasoltam neki, hogy inkább win 10 + SSD és máris javul.

Jobb lesz akkor bevinni a Sony szakszervízbe, nem kukáznám ki még a laptopot