Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pyrandus
üzenetére
Általában a notik kijelzője mind fényes mert egyszerübb és olcsóbb gyártani.A z üzleti széria és a felső kategória tulajdonsága a matt kijelzö.Ezen van egy speciális matt fólia,ami csökkenti a fényerőt és a kontrasztot,de valamit valamiért.Valóban nem nagyon szokták megadni a kijelzö típusát,de azért ott szokott lenni a display typ-nál ,hogy bright vagy matt.
-
Tim82
félisten
válasz
Pyrandus
üzenetére
Nagyobb méret, nagyobb ház, több hely a hűtésnek és szellőzésnek a Vostro esetében.
Mindenesetre én úgy gondolom, hogy az X61s hőmérsékleti értékei a normális tartományba esnek. Amúgy az én X220-amnál a mérőprogramok (ami kb. 3 generációval későbbi utódja az X61s-nek, szintén i5 processzorral) netezés mellett jellemzően 52-58 Celsius közötti értékeket jeleznek.
Megszabadulni akkor érdemes tőle szerintem, ha kellemetlen is számodra a melegedése (tapintásra, ölbevéve stb.).
-
embe
nagyúr
válasz
Pyrandus
üzenetére
Nagyon szívesen!
Ha próbálnád értelmezni amit írtam, meg kicsit is foglalkozni a dologgal, akkor előrébb lennél. De ha ilyen a hozzáállásod, akkor inkább add be egy szervizbe! Bonyolult ez így neked.Ja ha valaki segítséget kér itt, azt megszokták köszönni.
Ja hogy ez intelligencia függő dolog.... Bocs! -
Tim82
félisten
válasz
Pyrandus
üzenetére
Szia!
Innen töltsd le a HWInfo-t: [link], majd indítsd el a telepítőjét. Telepítés után indítsd el a programot.
Rá fog kérdezni, hogy "Sensors-only" vagy "Summary-only" módban induljon el, az előbbivel indítsd el.

(Nekem a HWInfo 64 bites verziója van fent a laptopomon, azzal szemléltetem.)
Elképzelhető, hogy a Te Thinkpad X61s-ed esetében is feldob egy ilyen figyelmeztetést:

Itt nyugodtan lehet akár a "Do not monitor...", akár a "Continue"-ra kattintani, csak annyit akar közölni a program, hogy van egy olyan szenzor, aminek az adatait kicsit nehezebben tudja feldolgozni (a hőmérséklethez nincsen köze), ezért felajánlja, hogy azt a szenzort ne mérje, ez a "Do not monitor..." opció. Én szívbaj nélkül a "Continue"-t szoktam megnyomni, de akár ki is lehet lőni a "Don't show this message again" rubrikába pipát téve ezt az üzenetet, hogy többet ne mutassa.
Ezután pár másodperccel el is indul, a következő ablakot dobja fel, ebből a Téged érdeklő részt -> aktuális processzor hőmérséklet - be is karikáztam a mellékelt képen.
Ha mérni szeretnéd, tehát csináljon róla egy folyamatos naplózást, akkor jobbra lent lévő ikonok közül az órától jobbra lévő, papírlap + zöld pluszjeles ikonra kell kattintanod ("Logging start"), akkor megkérdezi, hova mentse a naplózás eredményét (alapértelmezetten a Dokumentumok mappába teszi, egy Excellel megnyitható, .csv formátumú fájlba), és persze ne zárd be a programot, amíg mérni akarod a hőmérsékletváltozásokat. Megállítani, befejezni a naplózást ugyanerre az ikonra kattintva tudod majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ja hogy ez intelligencia függő dolog.... Bocs!

Pyttawrx