- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Maksifül #18952 üzenetére
az usb portok adott értéke szabvány, nem lehet különbség amiatt, hogy pc vagy notebook, legfeljebb azért, mert nem 2.0, hanem attól régebbi, ott esetlegesen segíthet, ha a 2.0 értékére feltornázódik a táplálás.
illetve problémát jelenthet még a (nem megfelelő) hosszabbító használata is.
az "y" osztó megoldást jelenthet.
a gyakori kérdéses témát inkább nem minősítem, a kérdés általánosságban kérdezi az usb tekintetében áramerősséget, arra pedig nincs jó válasz, a 200 mA meg pláne nem az!
usb szabvány; -
válasz
Maksifül #18949 üzenetére
jellemzően;
usb 2.0 - 0.5 amper
usb 3.0 - 0.9 ampernem nagyon lehet sem szoftveresen, sem pedig hardveresen többet kicsikarni, mert ez szabvány, de adott esetben nem is látok közvetlen összefüggést, hogy az amper növelésével nőne a felvételi hangerő, ha az usb 3.0 csati sem elég annak.
-
MurdR
veterán
válasz
Maksifül #16610 üzenetére
130W-os adapter és gyárilag is ez van hozzá, tehát azt szerintem kizárhatjuk hogy nem kap elég szuflát. Meg gondolom nem maxon használgattad eddig, hogy ne tudta volna tölteni, bár akkor is kéne világítania a töltésnek.
Ki kéne próbálnod egy másik töltővel. Pesti vagy?
-
Tim82
félisten
-
MurdR
veterán
válasz
Maksifül #13256 üzenetére
DSub (hagyományos VGA) csati is van a gépen elvileg a HDMI-n kívül, nem? Mert ha van, akkor azzal is megpróbálhatnád monitorra kötni, hátha egyből nem akarja kiküldeni a jelet HDMI csatin. Nekem a régi gépemben a Catalystban át kellett állítani HDMI-re, egyből nem adott jelet. De ha rákötöd monitorra, akkor a gyorsbillentyűjével (vagy magától) meg kéne jelenítse a képet.
Persze DellXPS kolléga amit írt azt is próbáld ki, én nem kijavítottam, csak kiegészítettem Őt -
Dell XPS
veterán
válasz
Maksifül #13256 üzenetére
- memória modulok ellenőrzése a slot-ban (ki-be min.)
- SMBus - reset
- hdd, odd, akku nélkül próbált indítani a laptopot.
- reménykedjünkMásik fórumon is megírtam, hátha nen kell alaplapot vizsgálni, javítani!
(#13254) Intercreptor : ha nics ragasztás, matrica a csavarokon, akkor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest