- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissge
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Alcor Snugbook Q1411s , amit el szeretnék adni.
Gyárilag Win10 Home van rajta, ezt szerettem volna a gyárira visszaállítani amiatt, hogy frissen és üdén kerüljön új gazdájához.
Ez szép és jó, de a gyári visszaállítás nem sikerült, ismeretlen hibára hivatkozott a Win és csak USB kulcscsal tudtam újrarakni.
Sikerült is, azonban az alapvető funkciók sem működnek, mint pl kamera, hang, wifi, töltés indikátor a Windowson belül (nem is ismeri fel, hogy ez egy laptop lenne, nem jelenik meg az akksi ikon).
Ezek valószínűleg Driveres gondok, már próbáltam Driver Bossterrel felhúzni rá az összes drivert (van szerencsére egy USB-s wifi adapterem), azonban ez sem oldotta meg a problémát.
Van egy hivatalos Driver zip-em a gyártói oldalról, de ezeket eszközkezelőben nem tudom telepíteni, mert a Win arra hivatkozik, hogy már a legfrissebb driverek vannak fent.
Egyedül a wifit sikerült működésre bírni.
Tudnátok ebben segíteni, hogy mit kezdjek vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OTP Bank topic
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Commodore 64
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével