- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
Sziasztok
Egy konkrét típusra ill. konfiggal rendelkező gépre szeretnék rákérdezni, mivel lenne itt a környéken egy masina és nekem pedig szükségem lenne egy internetezős, skypeozós filmnézős laptopra és ha azt mondjátok, hogy az alábbi gép megfelelő rá, akkor lehet hogy lecsapnék rá
egy a4-5000 procival szerelt (tudom ez nem bővíthető) 4gbrammal (ez viszont 16ig) és egy 1terrás vinyóval és lenne még a konfigban egy beépített Amd Radeon 8330as 1gbos videókártya
Azért is fogta meg a fantáziámat mert 17,3as (ez jól jönne a pihenőimkor a fülképben a kapcsolattartásra, filmnézésre netezésre) és mivel 40k lenne az ára és kb tip-top újnak néz ki a gép, szóval nem egy leharcolt darab
tudom nem egy acélos masina, ezt aláírom, de ha tennék bele egy ssd-t a jövőben és a hdd menne egy rackbe, vagy az optikai meghajtó helyére, akkor kihozható belőle egy erre a célra megfelelő gép?
Vagy úgy is kérdeznélek benneteket, hogy körbenéztem itt az aprón is láttam 20.1collos masinát is pl (persze az drágábban) ill. láttam még több 17.3as masinát is amik pl. P-s inteles procival voltak szerelve (abból viszont elég combosabbal), persze azok is borsosabb áron voltak, de érdemesebb inkább azokat, vagy a fent említett célra jó szolgálatot tehet, mondjuk 8gb rammal és egy SSD-vel a fent említett masina is?
köszönöm szépen előre is a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4