Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
Nemtudom járatos-e valaki a Windóz mobilok terén?
Lenne nekem 1 kevéske problémám: Adott egy SPV C550 (á'lá HTC Hurricane) és ezen a telefonon az alap WM 2003 van. De hallotam/olvastam róla, hogy van rá már WM 5.0. Tudna nekem valaki segíteni? Magyar leírást vagy egyéb segédletet?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
Nem tudjátok annak a programnak a nevét N82-re (és esetleg linkje) ami úgy kezeli a zenét mint az SE S500 (szóval rázásra váltana zenét meg ilyenek)?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
6280-hoz milyen töltőt adnak? Mert kaptam egy telót ismerőstől de nem adott töltőt így most az 5800-éval töltöm.
-
FRENK1988
veterán
válasz madarasz92 #15043 üzenetére
azt gondoltam. De mondjuk a regi 3310es akkutolto egy atalakitoval nem okozna benne kart? Letezik olyan ataakito az uzletekben?
-
FRENK1988
veterán
válasz madarasz92 #15043 üzenetére
bocsi 2x ment el.
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
Nem tudtok egy olyan videót linkelni amiben egy 6280-ast bontanak szét/cserélnek előlapot?
-
FRENK1988
veterán
Hogyan lehet eltávolítani egy i900-ról a tükörfóliát mert az előző tulaj hagyott alatta pár szöszt és kissé idegesít
-
FRENK1988
veterán
Adott egy T-s E51. Átal akarom írni a prod kódját, hogy felszuszakoljam rá a legfrissebb fw-t. Mivel csináljam? Phoneix-et és NSS-t már próbáltam. Egyik nem ismeri fel másik meg hibát ír ki flashelés során
-
FRENK1988
veterán
Adott egy samu E2100B telcsi. Bekapcsolom de csak a bekapcs képernyőig jutok onnantól örök ujrainditásba kapcsol át. Mit lehet vele tenni? Mert a pc suit nem láti sőt a windóz se tud vele mit tenni.
-
FRENK1988
veterán
-
-
FRENK1988
veterán
hali
Adott ismerős GT540-je. Nem lép be neki marketra. Már volt HR de semmi. Más mail cimmel is ugyanaz. Tesómnak is az van neki semmi gondjaNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
Tudtok valami kódot a WP8-hoz (mint anno a WP7-hez) amivel le lehet teszelni pl (kijelző hagszóró, gps, érintő és egyéb kisegítő hardvert)
-
FRENK1988
veterán
Üdv urak
Az N8 topik eléggé kihalt/nem foglalkoznak vele így ide is feltenném a kérdésem: [link]Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
Üdv
Sejtem a választ de azért megkérdem
Lumia 800 vagy Lumia 520?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
urak egy kérdésem lenne.
van ezen az oldalon 1 telefon 2 árral. Melyik lehet a 2 év nokia garis?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
sziasztok.
Adott egy lumia 900 svéd rommal. Hogyan tehetnék fel közép EU-st helyette?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
Nokia lumia 930 vagy 1520?
-
FRENK1988
veterán
Motorola moto g (2014) magyar nyelv elocsalogatasahoz milyen programot ajanlotok?
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok
Anyosom elejetette a telefonjat es igy nem mukodik a kozelsegerzekelo es igy telefonalas utan nem tudja megszakitani a hivast.
Hogyan lehetne ezt javitani?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok
Motorola Moto G2 2015 vagy Microsoft Lumia 640-et erdemesebb megvenni
FerkooNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok.
Az Eustock által forgalmazott Meizu M3s-ben ugye van magyar nyelv?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok
Történt hogy eladtam a telefonomat (Xiaomi Redmi Note 4 Global) és ahogy kell gyári visszaállítást végeztem, hogy letöröljön mindent a mobilról. Megtörtént. Bekapcsolt várt az üdvözlő MIUI felület így kikapcsoltam. Most hogy átvette az új tulaj irt hogy a korábbi tulajdonosi adatokat kériNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
válasz quailstorm #43689 üzenetére
és mit lehet ilyenkor tenni?
-
FRENK1988
veterán
válasz Black_Raven #43691 üzenetére
az első gyanus a második megtörtént. A weboldalnon nem találom azt az opciót. A mobilkeresésénél nem látja a telefont
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
válasz Black_Raven #43695 üzenetére
Most töröltem amit tudtam innen PC-ről (Google és MiCloud). Sajna most az új tulaj nem ír kissé kezdek izgatott lenni...
-
FRENK1988
veterán
válasz Black_Raven #43697 üzenetére
azt irja hogy most sem okés. Probálja frissiteni az újabb MIUIra. Segíthet?
-
FRENK1988
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AliExpress tapasztalatok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek