Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
papper20
csendes tag
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
-
OgKush
senior tag
válasz Superhun #31805 üzenetére
Nah minden opciót kipróbáltam, és sehogyse tudom feléleszteni a telefont..
1.- Beléptem Hard Resetet csinálni a cwm recoveryba, wipe data/factory reset, wipe cache partition, wipe dalvik cache
-felraktam: flash wifi fix, flash keyboard fix, és a flash roomot is feltettem volna, de azt írta, hogy installation aborted.2.flash rooted firmware via KDZ?
1. Install KDZ drivers [Download]2. Download KDZ flashing tool [Download]
3. Run Windows Enabler.exe and double click on icon in SysTray to enable it (On)
4. Install msxml.msi
5. Run KDZ_FW_UPD.exe
6. If you want to flash from system level you need to select DIAG mode.
If you want to flash from Emergency choose EMERGENCY.
7. Select 3GQCT
8. In "KDZ file" choose rooted KDZ firmware
9. Click Launch software firmware
Screenshot: http://img825.imageshack.us/img825/1404/68119584.png
10. After flashing application may crash.
Ezt meg azért nem tudom megcsinálni, mert azt írja, hogy nem találja a telefont, és emergency modeba se tudok belépni..
Mit tudok tenni?
-
Milkoma
csendes tag
-
BogyóBP
addikt
válasz Superhun #33456 üzenetére
Az nem kapható a vodánál, ez a kettő van ami viszonylag olcson "1ft" eltudnék hozni. Van a családba egy lumia 520 de az pl belső térben elvérzik. Külsőben még nemtudom, nemtudtam kiprobálni.
Viszont a windows 8 mobile nagyon bejön, asztali gépen is W8 at használok, sztem sokkal gyorsabb mint egy hasonlo kategoriás android telo. Lehet hogy lumia lesz.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
quailstorm
nagyúr
válasz Superhun #33526 üzenetére
Baromság hegyek vannak itten...
megjelenítést befejező processzor, grafikus chip kell a megjelenítéshez, de annak a kapacitása lehet nagyon alacsony, épp annyi hogy átalakítsa a CPU-ból jövő jelet egy 2D képpé és továbbítsa a monitornak. Lást az öreg Trindent ISA-s kártyám, és mondjuk egy Huawei U8500-at.GPU, grafikus feladatok gyorsítására alkalmas processzor nagyon sok mobilban van. Általában IGP, mivel integrálva van egy lapkába minden, SoC...
Egy Nokia 808-ban pl viszont van két db GPU, saját 2x128mb RAM-mal.A videófeldolgozáshoz viszont ezeknek elég kevés közük van. Azt fixfunkciós egység, a DSP végzi, ami hangot és videót tud dekódolni egy(több) meghatározott felbontással és bitrátával.
A VGA meg csak annyit jelent hogy video graphics array, 640x480. Nekem se volt konkrét ilyen kártyám. SVGA-t tud mind, még a laptopom is, meg volt egy régi Hercules cuccom...
Ezen felül ne felejtkezzünk el a 2D gyorsításról. Egy galaxy 3 vagy Nokia 500 azért smoothabb mint egy C5-03 vagy Huawei U8120, mert OpenVG 1.1 kompatibilis 2D gyorsító van benne.
Szal bonyolult a képlet. De az ő esetében ez nagyon mindegy, egész alaplapot kell cserélni. Viszont ha az IGP lenne rossz, széthullana a rendszer is, hisz a JB már gyorsítva fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest