- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #37647 üzenetére
A vasárnap jelzett problémámra adott megoldás bejött, de nem maradéktalanul.
Összes driver fel, bár a Catalystokkal szét szívtam az elmúlt pár napot....
A problémám azonban nem oldódott meg teljesen....
WorldOfTanks van fönt most csak a gépen, azzal szeretnék játszani de a sávozódás továbbra is jelen van random időközönként, csak most már nem kékhalálozik....
Esetleg ötlet van mi a bánat lehet? Mert ez szerintem már HW probléma csak nem tudom melyik... -
GrooveHero
addikt
válasz
callmeakos #37647 üzenetére
A blue screen hibakódja kellene. 0x000...ilyesmi kódú. Van amikor olyan gyorsan történik mindez, hogy nekem is csak úgy sikerült, hogy felvettem telefonnal videóra és lejátszásnál megállított épp jókor
elég barbár megoldás, de tud segíteni, mert ha meg van a hiba kódja, akkor vagy itt a fórumon, vagy a google tud segíteni, mert beírva a hibakódot egyből kidobja, hogy mit jelent a hiba kód.
azt tanácsolnám személy szerint, hogy próbáld valami képp a hibakódot rögzíteni. Aztán jöhet a hibakeresés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nők, nőügyek (18+)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- OLED TV topic
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Politika
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Lamzu Maya (Cloud Grey) / 1 év Garancia
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB SSD gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X + RTX 4060 + 32GB DDR4 + 1TB M.2 NVMe SSD! GARANCIA/SZÁMLA!
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest