- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wolfman
veterán
válasz alibaba78 #4181 üzenetére
Köszönöm, ez is több mint a semmi!
Elég érthetetlen, hogy nem érhető el semmiféle javítás az interneten hozzá, amikor elég fontos hibákat javít, aki a mostani oprendszerekkel akar játszani vele, azoknak elengedhetetlen, és van is akkora rajongói köre, hogy legalább egy helyen fent legyenek ezek a dolgok, de nem, sehol semmi!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
válasz alibaba78 #4179 üzenetére
úgy érted hogyén valakitől akarom vagy a netről is jó,vagy hogy a külföldi felmegy-e a magyarra? Utóbbira válasz, nem tudom.
Köszi, de az ATI patch vagy az 1.06-os javítás fontosabb lenne! :-\
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
-
sestertius
őstag
válasz alibaba78 #3966 üzenetére
Köszönöm! Erről már olvastam, csak eddig még nem próbáltam - így most rászántam magam. Nálam azonban nem hajtja végre sem a könyvtárában, sem azon kívül: az eredmény ugyanaz. /már ha jól csináltam mindent.../
Több helyen sokféle megoldást találni, kinél ez vált be, kinél az. Többségében azonban - holott általában vga memória hibákra gyanakodtak - kiderült, nem a vga a hibás. Ezen fájlok törlése/variálása stb. valamilyen formában meghozta a megoldást. Nálam 3 ilyen fájl van fent jelenleg - mert a negyediket .old kiterjesztéssel átneveztem ugye -, de azt a hármat már sem átnevezni vagy törölni nem tudom.
A gond az, hogy friss telepítés volt nemrégen - és a telepítés előtt is megvolt ez a prücök. Tehát a format c: nem fogja megoldani...
[ Szerkesztve ]
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Zadia
senior tag
válasz alibaba78 #3633 üzenetére
Az EA Easy info ezt írja ki.
System Overview / Comparison
Your System Results Game RequirementsOperating System Microsoft Windows XP Professional Szervizcsomag 3 (Build 2600) Pass Windows XP
System Memory 2048.0 Pass 512.0
Processor Speed 2695.2 Pass 1700 Mhz (1.7 GHz)
DirectX Version 9.0c Pass 9.0c
Display Device ATI Radeon HD 3600 Series Unknown Compatibility
Display Memory 512.0 Pass 128.0
Display Driver 6.14.10.7082 Unknown Compatibility
Sound Device HD Audio rear output Pass
Sound Driver 6,0,01,1510 Unknown Compatibility
-
D.Orion
veterán
válasz alibaba78 #3563 üzenetére
Korábban egy Ati 9550XT kártyám volt, de aztán egy windows újratelepítés után egy nvidia 6200 került a a gépbe. Most, hogy megint újraraktam a windows(format c, töröltem a másik winyómon lévő steam mappát úgy ahogy van, mert tele volt már szeméttel. Miután felvarázsoltam mindent és telepítettem a steam kliens-t. Bedobtam az RO lemezt és felraktam a játékot. Ezután pedig ez a hiba fogadott. Azóta pedig ezzel küzdök.
RO és Steam újratelepítés sem oldja meg a dolgot. Mindegy, hogy cd-ről vagy netről csinálom.
Visual C++ újabb verziója és azok pach-jei sem segítenek.
L4D és HL2 minden modja hibátlanul megy az alapjátékokkal, csak az RO csinálja ezt. Még a Tripware csapat másik játéka a Killing Floor is működik.Konkrétan szétcsesz az ideg, hogy ez a rohad játék nem képes működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest