- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
Drakoo #15901 üzenetére
"Szép állapotban van.Nagyon szép képeket tud készíteni."
Mint sok minden más is, ezek is relatív dolgok. Ahogy az is, hogy a Te fotózási igényeidnek mi felel meg: mi lesz ha azt mondjuk, hogy vedd meg, te meg hazaviszed és otthon rájössz, hogy mégsem tetszenek az amúgy nagyon szép képei?
Nekem is ajánlottak már megvételre szép állapotú fotós alkatrészt...Aztán amikor személyesen találkoztunk láttam, hogy szét van ütve és árok mélységű karcok vannak benne, mintha legalábbis egy hektárt ástak volna fel vele. Közöltem is az eladóval, hogy tárgytalan az üzlet. Erre azt hitte alkudni akarok és hirtelen a meghirdetett ár feléért adta volna (gondolom már másnak is megpróbálta elsütni de elhajtották), alig bírtam lerázni, hogy nem kell a hulladéka...
Azt javaslom próbáld ki hogyan áll a kezedre, mennyire logikus számodra a menüjének a kezelése, valamint készíts vele próbaképeket! Akkor vedd meg, ha még ezek után is akarod!
"Tartozékok:
- Kistáska
- USB kábel
- 4db 2400Mah AA akku
- 2Gb memóriakártya"Ezek lényegtelen dolgok (filléres tételek), viszont ami fontos lenne: a doboza és a nyomtatott, magyar nyelvű használati utasítása nincs meg? Ezek nélkül simán lehet lopott is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult a PROHARDVER!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Panasonic GX80 ,ELKELT, értékelésre vár....
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest