Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Kezdetleges téma összefoglaló v0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
w.miki #30997 üzenetére
iA --> Intelligent Auto
iA+ --> Superior Auto, ha jól értem, több képből csinál egyet. Lassabb, de elvileg jobb képminőség. Neked kell eldöntened, hogy "lesz-e ideje a gépnek" több képet csinálni és összegyúrni. Mozgó célpontokra (oszcilláló mozgást végző gyermekek) valószínű nem olyan jó.Minőség: Finom
Képméret: L
Fókusz módok: ITT találsz róluk egy kiváló oldalt. Nincs "egy egyetemesen legjobb" beállítás, különben azt az egyet tették volna a vázba. Neked kell beállítanod, hogy melyik tükrözi a leginkább a felhasználásodat.Arcfelismerés: Adott esetben segíthet arcra fókuszálni, én bekapcsolva hagynám, ha főleg a családot fotózod.
Sima bőr effektus: Én ezt inkább kikapcsolnám, ha a valóságot szeretnéd fotózniAF segédfény: BE, sötétebb környezetben segít fókuszt találni.
A Tiszta kép és Digit zoomot én inkább kikapcsolnám. Ha nagyon zoomolni akarsz, inkább sétálj közelebb. Ha nem megy, és mindenképp használnád, inkább a tiszta kép zoomot használd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Philips LCD és LED TV-k
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest