Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Peet
senior tag
Nos számomra elkezdődött a nagybetűs élet.
Vége lett az egyetemi aranyéletnek, a buliknak, a csajozásnak. Most búcsúzok épp a gyors egyetemi Internet-től is és talán ettől a fórumtól is.
Jó volt itt. :)
Talán majd ha lesz netem még láthattok itt.
Most kezdődne a munkakeresés, de sajna nagyon nehézkesen megy a dolog.
Befejeztem ugyan az egyetemet, de még nem voltam katona és így elég nehéz melót találni. Tanulni most egyenlőre nem szertnék tovább, most a hócipőm tele lett vele egy időre. Okleveles Gépészmérnök lévén aki műszaki szakirányon végzett, szinte mindenhez értek ,de nem elégé.
Milyen állást keressek azt sem tudom. Érdekelnek az informatikai meg a gépészeti dolgok egyaránt. Gondoltam nézek valami kis cégnél egyenlőre rendszergazdai állást, mert azt úgy érzem képes lennék most csinálni, de hosszú távra azért nem tervezek.
Többen mondták, hogy a rendszergazdai állás nagyon kötetlen, ami jó, de viszont többet be kell belölle vállalni, hogy megéljen az ember.
Sajnos a C-t és a C++ -t még nem ismerem elégé így egy programozói állás húzós lenne.
Webszerkesztő (designer) szívesen lennék, de ott is mint máshol is szakmai tapasztalat és mult kell.
Maradnék szívesen a gépészetben is hiszen szeretem, de valahogy a velejáró felelőségválalás elbizonytalanít ettől a pályától.
Olvasgatva ezt a fórumot gyakran láttam, hogy Ti is hasonló cipőben jártok és munkát kerestek de nem nagyon találtok. Azért én reménykedem benne, hogy van valaki akinek sikerült kitörnie a pályakezdők nehéz helyzetéből és talált számára megfelelő állást. Őt kérném meg, ha nem jelentene neki gondot, írja itt le tapasztalatait, észrevételeit, hagy tanuljunk mi is belölle.
Még pár napig itt veletek, aztán elragad magával az ÉLET! :O
Mindenkinek sikeres és eredményekben gazdag további jó munkát és tanulást!
Sziasztok!
:P
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Projektor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest