Aktív témák

• vilma27

tag

Adam Lambert - Never Close Our Eyes

Van egy nagyszerű hírem. :C :C :C

Megvan az első tetoválásom ;) Nagyon örülök neki, és egyszerűen imáÁÁDOOMM
    Természetesen ki más miatt, mint a kedvenc énekesem tiszteletére készítettem, mivel, neki is van egy kulcs az alkarján :D Ezért választottam énis ezt a motívumot.
    Persze az is közrejátszott, hogy már régen foglalkoztatott a dolog, hogy itt az ideje ennek.

Egyébként a szám amit belinkeltem a szövege ♥ ♥ ♥

De nem hiszem, hogy itt abbahagyom a tattoo-k gyűjtését. Mikor csinálták nekem, hát az az érzés. Olyan ha akarod - kibírod. És úúúÚ :B :B :B Nem írhatom le, illetve nem tudom leírni mert fájt, majd összecsináltam magam közben, annyira fájt az égető tűk milliónyi szúrása... De emellett volt egy másik érzés mert AKAROD :K

Természetesen ki más kísérhetett volna el mint G :B Előtte eljött hozzám és innen indultunk el Odetthez, aki készítette nekem. Előtte nagyon beparáztatott, minden "rémsztorit" elmondott, így fogok vérezni úgy nem fogom bírni. De szerintem jobban izgult mint én magam :D XDXDXD Meg nem is említettem neki, hogy csináltatok csak az utolsó pillanatban, de már mondta h jön és elkísér, amit tudtam hogy így lesz...

Aktív témák

Hirdetés