Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Például Microsoft, de más cégek meg szintén a magas költségek miatt kukázták az AI a felhőben lakik koncepciót:
"A vállalat ugyan a költségek fedezésének érdekében reklámokat is megjelenít a Copilot által generált tartalmak mellett, de vélhetően így is még nettó veszteséget termel számára minden egyes alkalom, amikor valaki az említett funkciókhoz fordul - így érthető a cég részéről, hogy próbálja megakadályozni, hogy valaki szó szerint csődbe döntse őt.""
https://pcforum.hu/hirek/26727/microsoft-windows-copilot-korlatozas-tiltas-tulzott-hasznalat -
tranceplanet
addikt
Nem értem minek rettegni, mind meghalunk...
A vezetőknek és az általuk uralt médiának egyetlen célja, hogy a pórnépet rettegésben tartsák. Ők bizony nem rettegnek semmitől, max. attól, hogy leváltásra kerülnek. Komolyan betiltanám a médiát, persze a PH-t nem és pár hiteles hírforrást. Az EU már tökön lőtte önmagát, nem tudom hogyan fogunk ebből kigyógyulni. -
kilua
senior tag
Én most a világháborútól.
Ukrajna, Izrael, Jemen, Tajvan, Kim Jong Un is egyre jobban fenyegetőzik...
-
gabor7th
addikt
Sőt az AI annyi energiát fogyaszt, hogy abból lehet aggódni a klimaváltozásért. De valószínű nem fognak max. ha túl magas az áramszámla azért.
-
nevemfel
senior tag
és a klímaváltozás miatt rettegnek a cégvezetők
És mikor a privát repülőjüket tankolják, közben folyamatosan zokognak. Nem lehet könnyű! -
"Az AI és a klímaváltozás miatt rettegnek a cégvezetők"
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy ezekkel riogatják a népeket, az utóbbi mögé meg felhúzzák a zöld maszlagot amibe lassan beledöglik Európa...
-
doooo
veterán
Helyes. Nincs is nagyobb és égetőbb probléma a klímaváltozásnál. Mindenre kihat, mindenre negatívan. Rájuk is. Ebből is nyerészkedhetnek, csak cserébe nem pusztul el minden a bolygón. Win-win.
Mellesleg milyen szép dolog az Európai Bizottság elnökével illusztrálni egy cégvezetőkről szóló cikket...
Egyre narancssárgább beütések vannak ezen az oldalon. -
Dr. Akula
félisten
Akkora fizetésért én is szívesen rettegnék bármitől.
-
foxmastR
csendes tag
Ezek a "rettegett" meg "retteg" címszavak nálam kiborítják a bilit... Nincs valami más bármi csak ne ez?
mert én ettől a rettegettől rettegek
Cikkolvasától elrettentő rettenetek....melyek elrettentenek
Új hozzászólás Aktív témák
ph Davosban tartják a 2024-es Világgazdasági Fórum éves találkozóját, és már az előzetes felmérések is érdekes részletekkel szolgáltak.
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest