Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Ra3
őstag
haller! én már hetek óta küzdök a témával, nem biztos hogy itt találsz segitséget, szerintem nézz be ide:
[L]http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=15&t=002419&p=[/L]
meg van még arrafelé pár fórum avi to vcd meg ilyenek, érdemes körülnézni... -
csudri
őstag
Semmi remény?
-
csudri
őstag
...hoppá
szóval a DVD2SVCD megcsinálja a hangot, utánna elkezdi a képet. Ekkor behozza a TMPG cuccost de valamiért csak test bigyókat csinál. Kb. 5 percenként újrakezdi a filmet kódolni. Ilyeneket csinál:
AviSynth_Script_file_CQ_TEST1
AviSynth_Script_file_CQ_TEST2
AviSynth_Script_file_CQ_TEST3
....
....
A file-ok 1KB méretűek.
1. Mi lehet a gond?
2. Miért fagy ki a Pinnaccle cucc?
HW: Abit TH7II, p4 1.6w, 256RD, Pioneer A06, WinXpPro ohne SP. -
csudri
őstag
Hi all,
kicsit bonyolult lesz, ahogy leírom a problémát, de légyszi olvassátok végig és adjatok tanácsot! Előre is köszi.
Szóval néhány hete vettem egy Pioneer A06-os dvd-írót. Beraktam a gépbe, frankón működött. A gépemen akkor 5.5.9.14-es Nero volt. Valamiért nem komálta ezt a cuccot, ezért felraktam a 6.0.0.9-es Nero-t. (szerintem borzalmas, de most nemez a lényeg). Ezzel már tudtam normál adat ill. dvd-t égetni. Azonban ehhez a nerohoz nem volt vcd ill. svcd encoder, ezért megnéztem, hátha a Pioneer-hez adott cuccok között van valami progi. Volt is. A Pinaccle Systems által készített Instant cd/dvd nevű progi. Ezzel sikerült vcd csinálni, amit olvasott is az asztali dvd lejátszóm. Azonban az svcd-t nem olvasta, pedig a dokumentációban szerepel. Gondoltam biztosan elszúrtam valamit. Próbáltam újat csinálni, de valamiért az indítás után kifagy a program. Próbáltam reboot-ot is de nem segített. Azóta is kifagy.
Gondoltam, hogy utánna nézek itt a fórumon, hogy ti mit használtok erre a célra. Találtam is hasznos linkeket, köztük a doom6.hu-t. Ott ugyan a letöltés már nem frankó, de a leírások még működnek. Leszedtem a progikat máshonnan és elkezdtem a munkát. DVD2SVCD intall, TMPGEnc intall, GSpot intall.
És itt jön a probléma! A DVD2SVCD
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nintendo Switch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest