- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
Gyakorlatilag telepítéskor csak azt telepítettem fel, amit alapban felad (ajánlat). Azután átnéztem és több mindent kiiktattam belőle, ami nem kell. Nyilván a web, a fájl és a levelezés benne maradt, de fel van még ott a beállításoknál sok olyan dolog sorolva, ami esetleg nem kell, viszont én bennehagytam, mivel ha kiktatom, akkor egy piros figyelmeztető szöveg jön fel.szöveg pl."Raw lemez hozzáférés engedélyezése indításkor", ez minek? Főleg a "Hibaelhárítás"-nál vannak ezek.
Most töltöm le az ADWCleaner-t és az Emsisoft EK progikat és átengedem őket. Egyébként 10 db. törlőprogit használok és ezeket rendszeresen havonta átengedem a gépen. Van hogy talál valamit.
De miután rendszeres így kevés sikerrel. (hálistennek). Van biztonsági mentésem (Paragon, ami a kpl. C meghajtót menti), amit vissza tudok állítni és akkor is ilyen lassú. Nem emlékszem, hogy mindíg ilyen lassan töltött be (most kb. 4 perc, azelőtt kb. 2-2.5 perc volt. Az alapot be is nyomja, csak az AVAST lassúzik. Valami megváltozhatott, de még nem jöttem rá, hogy mi.Amúgy a gép megy normálisan, nincs megakadás.
Köszönöm a kimerítő válaszodat. Közben letöltődött a két program és futtatom is őket egymás után.
Üdv. Pibácsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest