Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Reggie0 #8836 üzenetére
Jaj, ne is mond, ezek a teknősök már a sírba tesznek, azon lepődök meg hogyan nem alszik meg a reggeli tej a szájukban, mire felfognak egy szirénázó tűzoltó én már régen el is álltam előle...
kisza25: ne is mond, ugyanúgy megyek a bimmerrel is meg a Vitarával, az egyik leggyökerebb a céges octavias területi képviselő, akinek mindenkinél drágább az ideje, na ők nem tesznek különbséget, tisztelet persze a kivételnek... nagyon másképpen állnak hozzá az autósok az f31-hez mint a nép-telepjáróhoz, Tyutyukival inkább letolnak 80 helyett 120al, minthogy előttük legyek, a bimmerrel 140-nél villantok egyet Hegyeshalomnál és kiürül a belső Tatabányáig... Mondjuk én pont a nem megyek ki kategória vagyok mindkét autóval, mivel autópályán 150-nél nyomok egy SET gombot és ha valaki utolér akkor lassítok és kihúzódok akár két kamion közé is, aztán vissza is ugrok mögé és hagyom az elektronikát gyorsítani újra 150ig. ha lassabbat érek utol akkor belassulok mögé, ha nincs változás akkor bal index->villanás és jön a kürt, de ez ritka, többnyire kimennek ha tudnak, aki nem azon meg semmi sem segít csak a tolólap.
[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Játékkonzol,2 vezeték nélküli kontrollerrel,64G,20000+,4K HDMI,TV-hez,projektorhoz
- Sennheiser HD 599 SE (új, bontatlan, garancia)
- Dell WD19TB dokkoló állomás, 130W töltési teljesítmény
- Lenovo Legion Y540 15,6" GAMER laptop i5+GeForce 1650+32GB RAM+128GB SSD+ 1TB HDD+Windows 11
- Hd4670 1gb/512mb kivitelek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest