Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz F_Zolee #15544 üzenetére
Szerintem ez csak a szerelő balf@sz / lustasága. Gondolom 4 a kukába landolt. Viszonylag olcsó a gyertya hozzá, de cserébe itt most betették ingyenes amit vittem.
Már nem zavar semmi, de ez a márka szervíz. Pesten is hasonló tapasztalatokat szereztem. Több márkánál is. Hozzá jön hogy ritka / régi autó.
XC90 V8-ba 2x tettek kevesebb olajat egy literrel.
Mesélték hogy volt olyan ügyfél akinek váltót cseréltek és kiderült hogy semmi baja nem volt csak a kábel kötegben volt szakadás.
Nem véletlenül nem járok már oda. Minden felvétel úgy kezdődött hogy nézzek át mindent, mit b@sztak el éppen. Csak akkor megyek már márkaszervizbe ha a garancia miatt kell mint Toyota vagy Porsche most.
Ahol kifogástalan szervízt kaptam az a Lexus. A kocsi utolsó 10. garancia évében is kinyalták a seggemet. Valami 220 font volt az éves szerviz + műszaki. Mint egy óramű úgy működött minden, kedvesek, gyorsak, pontosak, egyetlen márkaszerviz ahol nem tudtam belekötni konkrétan semmibe. Porsche még nem volt az 2 éves ciklus...
Azt nem felejtem el hogy a Lexus London egyik legdrágább helyéről hozat kézzel készült sütiket minden nap. És küldtek nekem egy dobozzal a lányaimnak. Pedig egy szaros CT200h-m volt, azt is 8 évesen vettem és nem is ott...
2ozzmexy
Ezért csináltam a haldex szerelést én. Nem mertem volna rájuk bízni, illetve a pumpa leszedése se ment nekik...
Vagy az ABS jeladót.
Elkezdtem a szerelést, de besűrűsödött a meló, meg műszaki is kellett így elvittem most egy garázsba akikbe megbízok az eddigiek alapján.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851