Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kelly416

veterán

válasz cOxeR #21483 üzenetére

Most nem konkrétan erre az esetre gondoltam. Nap mint nap találkozom olyannal, aki az üres körforgalom előtt megáll és végig látom a fejét, hogy csak megállás után néz körbe. Ugyanez jól belátható kereszteződésnél. Mások út szélén álló autót úgy kerülnek ki, mintha kilépett volna valaki váratlanul. Vagy éppen felnéztek.volna a telefonjukból utolsó pillanatban, de ne legyek gonosz.

De ma is volt egy jó példa. Megy elöttem egy papucs valami (ez a személyautóból csinálunk dobozost kivitel), nem látok át rajta, maradok mögötte lakott területen, úgyis mindjárt kimegyünk a faluból. Egyszercsak lassít, lassít, már 20 alatt vagyunk, már kikukucskáltam, hogy nem-e meg akar állni index nélkül és akkor kikerülöm mert úgysem jön szembe senki, erre nyom egy bal indexet és kikerüli a biciklist. Falu, feleslegesen hosszú bejárók, sehol egy keresztutca és sehol semmi más akadály. Se autó se semmi. Most vagy a bácsi kacsázott a biciklivel vagy bamba volt az elöttem menő. De a bácsika hót nyugalommal és teljesen stabilan tekert amikor megelőztük, nem úgy nézett ki mint aki elötte kacsázott.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés