Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Most nem konkrétan erre az esetre gondoltam. Nap mint nap találkozom olyannal, aki az üres körforgalom előtt megáll és végig látom a fejét, hogy csak megállás után néz körbe. Ugyanez jól belátható kereszteződésnél. Mások út szélén álló autót úgy kerülnek ki, mintha kilépett volna valaki váratlanul. Vagy éppen felnéztek.volna a telefonjukból utolsó pillanatban, de ne legyek gonosz.
De ma is volt egy jó példa. Megy elöttem egy papucs valami (ez a személyautóból csinálunk dobozost kivitel), nem látok át rajta, maradok mögötte lakott területen, úgyis mindjárt kimegyünk a faluból. Egyszercsak lassít, lassít, már 20 alatt vagyunk, már kikukucskáltam, hogy nem-e meg akar állni index nélkül és akkor kikerülöm mert úgysem jön szembe senki, erre nyom egy bal indexet és kikerüli a biciklist. Falu, feleslegesen hosszú bejárók, sehol egy keresztutca és sehol semmi más akadály. Se autó se semmi. Most vagy a bácsi kacsázott a biciklivel vagy bamba volt az elöttem menő. De a bácsika hót nyugalommal és teljesen stabilan tekert amikor megelőztük, nem úgy nézett ki mint aki elötte kacsázott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest