Hirdetés
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolly Roger
csendes tag
Üdv emberek.
Korábban írtam hogy bekrepált a GS1000 amit vettem. A dolog lényege hogy a gariztatás működik úgy ahogy, jön a zsír új készülék.
-
Jolly Roger
csendes tag
válasz
Winner_hun #1037 üzenetére
Pont ez hogy itthon próbáljam javíttatni vagy garanciálisan. (nem tudom meg lehet-e javíttatni itthon valószínűleg a micorUSB aljzat adta meg magát "lötyög" de ezt csak szétszereléssel lehet megnézni ha meg szétszedik ugrik a "gari")
-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok.
1 havi használat után beadta a kulcsot a GS1000-em megadta magát az USB csatlakozó nem veszi fel a töltést.Ebay-es megpróbálkozzak a garancia érvényesítéssel?
-
Jolly Roger
csendes tag
Esetleg más ötlet ha a kártyás téma nem jön be?
-
Jolly Roger
csendes tag
Szomorú
-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok.
Van egy kis gondom a GS1000-el fura egy gond. Ma volt az első nap mikor teszteltem és az a furcsaság történt hogy néhány tíz másodperc után abba hagyta a felvételt és manuálisan kellet elindítanom újra és ugyan úgy néhány mp múlva leállt a felvétel. Természetesen gondoltam valami beállítási baj lehet de nem. Mivel az éjszakai sötét utakat csont nélkül felvette megállás nélkül. Ötletek esetleg? -
Jolly Roger
csendes tag
Hali megjött a drágaság
szép is jó is tesztvideók pár napon belül felkerülnek. Egy apró érdekesség rákerestem a készülék firmware verziójára (v2.0.8 g5kb a) a gugli meg gs5000-es készülékeket dobott ki mint találat vajon miért?
-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok olvastam a topicot én is kamerát szeretnék venni konkrétan GS1000-t találtam is egyet relatíve olcsón. Szerintetek ez a konkrét darab jó?
[link]
Amit olvastam hogy ez eredeti Ambarella proceszoros és olcsóbb mint a többi hasonló proceszoros.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest