Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok olvastam a topicot én is kamerát szeretnék venni konkrétan GS1000-t találtam is egyet relatíve olcsón. Szerintetek ez a konkrét darab jó?
[link]
Amit olvastam hogy ez eredeti Ambarella proceszoros és olcsóbb mint a többi hasonló proceszoros.Road to hell this is my life.
-
Jolly Roger
csendes tag
Hali megjött a drágaság szép is jó is tesztvideók pár napon belül felkerülnek. Egy apró érdekesség rákerestem a készülék firmware verziójára (v2.0.8 g5kb a) a gugli meg gs5000-es készülékeket dobott ki mint találat vajon miért?
Road to hell this is my life.
-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok.
Van egy kis gondom a GS1000-el fura egy gond. Ma volt az első nap mikor teszteltem és az a furcsaság történt hogy néhány tíz másodperc után abba hagyta a felvételt és manuálisan kellet elindítanom újra és ugyan úgy néhány mp múlva leállt a felvétel. Természetesen gondoltam valami beállítási baj lehet de nem. Mivel az éjszakai sötét utakat csont nélkül felvette megállás nélkül. Ötletek esetleg?Road to hell this is my life.
-
Jolly Roger
csendes tag
Szomorú
-
Jolly Roger
csendes tag
Esetleg más ötlet ha a kártyás téma nem jön be?
-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok.
1 havi használat után beadta a kulcsot a GS1000-em megadta magát az USB csatlakozó nem veszi fel a töltést. Ebay-es megpróbálkozzak a garancia érvényesítéssel?Road to hell this is my life.
-
Jolly Roger
csendes tag
válasz Winner_hun #1037 üzenetére
Pont ez hogy itthon próbáljam javíttatni vagy garanciálisan. (nem tudom meg lehet-e javíttatni itthon valószínűleg a micorUSB aljzat adta meg magát "lötyög" de ezt csak szétszereléssel lehet megnézni ha meg szétszedik ugrik a "gari")
-
Jolly Roger
csendes tag
Üdv emberek.
Korábban írtam hogy bekrepált a GS1000 amit vettem. A dolog lényege hogy a gariztatás működik úgy ahogy, jön a zsír új készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest