-
LOGOUT
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
koanla #12068 üzenetére
Köszi. A két kamerához ezzel meg is győztél, hogy ritkán kell hozzányúlni. Igazából ezt nem látom mennyire önjáró a dolog, ha külön vannak, ha piszkálni kell akkor előny, ha egyben van a két kamera.
De a cél nyilván amúgy is az lenne, hogy ne kelljen piszkálni. Akkor ezek szerint ez megy a gyakorlatban is.Egyébként arra gondoltam én is, hogy veszek egyet és kipróbálom, utána jöhetne a másik. Ilyen szempontból is jó ha külön van. Bár hátra 70minutes-re is gondoltam, ott a kijelző nélküliség+telefonos vezérlés is passzol ebbe a dologba. És talán hátra a minőség, 130 fok is elég. Egyedül az akku kérdéses... előre viszont vmi jobb kellene, így a próba már annyira nem adja magát ha kétféle lenne.
Azt egyénként mindegyik kamera tudja, hogy ha áramot kap akkor bekapcsol automatikusan és nem kell nyomkorászni? Bár ez elég alap szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest